To je to što me zanima!

Velšanin izgubio vozačku, HNS je vratio poštom uz neočekivan poklon: Sin bi da gubim još toga

Moj sin sad želi da izgubim još toga na gostovanjima, rekao je velški navijač koji je tijekom gostovanja u Splitu izgubio vozačku dozvolu, ali uz sretan završetak
Vidi originalni članak

Wales je sretno i spretno osvojio bod na Poljudu protiv Hrvatske zabivši u zadnjim sekundama utakmice na otvaranju kvalifikacija za Europsko prvenstvo za 1-1.

JUSTIN TIPURIĆ Kapetan reprezentacije Walesa u ragbiju porijeklom je Hrvat: Za sve je kriv djed, Ludi Mike POGLEDAJTE VIDEO Lagana provokacija: Zastava Walesa osvanula u centru Splita

Među 33.000 navijača bilo je i onih velških, koji su uživali u hrvatskoj turističkoj ponudi, ali jedan nije ponio kući dobra iskustva iz Splita. Simon Moore, naime, izgubio je u Hrvatskoj vozačku dozvolu. No ne iz razloga da ga je zaustavila policija i kaznila zbog previše alkohola u krvi, već nije bio dovoljno oprezan.

No, bilo je dobrih ljudi i vozačka je pronađena, štoviše, već je stigla na adresu u Wales, zahvaljujući Hrvatskom nogometnom savezu koji je uz dokument stavio i dvije potpisane kartice Luke Modrića i Andreja Kramarića. Najsretniji je bio Simonov sin.

- Hvala HNS-u što mi je poslao vozačku dozvolu koju sam izgubio na utakmici Hrvatske i Walesa u Splitu, također poslali su mi i dvije potpisane kartice s igračima. Moj sin sad želi da izgubim još toga na gostovanjima. Također, hvala velškom savezu na pomoći, sjajno putovanje zbog njih mi je bilo još bolje - poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DeGogi 07.04.2023.

    ova od Luke će mu možda nekad više vrijedit od auta

  • Brunci1984 07.04.2023.

    Nadam se da si bacio ovu Kramaricevu u smece

  • egondeda12 07.04.2023.

    kako malo treba da nekome pomognes i ucinis sretnim,bravo hns

Komentiraj...
Vidi sve komentare