To je to što me zanima!

HNS otkazao ogled s Italijom zbog sramote na Euru U-17?

Hrvatska U-19 trebala je u kolovozu odigrati prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz Italije. No HNS je tu utakmicu otkazao. Talijani i Rusi su režirali sramotu na U-17
Vidi originalni članak

Ne mogu vjerovati da se i u ovim uzrastima namješta! Vidio sam još u hotelu kako nam se Talijani i Rusi smiju. A Uefa nam stalno drži predavanja o fair-playu, rekao je hrvatski izbornik U-17 Ivan Gudelj nakon što nismo uspjeli izboriti polufinale Eura u Slovačkoj.

Hrvatska je dobila Ukrajinu 2-1 u posljednjem kolu u grupnoj fazi, ali Talijani i Rusi odigrali su 1-1, točno taj rezultat osigurao je jednima i drugima prolaz, a izbacio nas.

Čini se kako je priča dobila nastavak. Prvi čovjek stručne komisije HNS-a, Romeo Jozak, otkazao je dogovorenu prijateljsku utakmicu Hrvatske U-19 i talijanskih vršnjaka koju smo trebali igrati 16. kolovoza.

Naravno da iz Hrvatskog nogometnog saveza neće stići obavijest kako je utakmica protiv Italije otkazana zbog talijanske i ruske "režije" u posljednjem kolu na Euru U-17 u Slovačkoj, no i ovo će biti sasvim jasna poruka. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Ragusino 15.05.2013.

    Pobjedjujte oa necete morati misliti je li vam netko namjesta ili ne..ako treba pobijediti i suce,dakle igrati bolje,a ne se sada jadati...sada je cijeli svijet sporan...Doma i na trening!!

  • X MAN 14.05.2013.

    ma nitko nam nije kriv nego mi sami,i sad se HNS pravi pametan.....ko im je kriv kad nisu u prve dvije tekme pobijedili nego se sad vade kak mi to ide na ku.ac....uvijek nam je netko kriv daj ne serite više

  • baky307 14.05.2013.

    zbog manjih stvari se namješta, a kako vidim obje ekipe su u finalu svjetskog prvenstva-njima je cjena narasla i vjerovatno ih nije briga što nečemo igrat snjima

Komentiraj...
Vidi sve komentare