To je to što me zanima!

HNS-ov bezuvjetni ugovor do 2010. izborniku Biliću!

Bilić čak neće imati ni uvjet da prođe skupinu na Euru, želja je HNS-a da reprezentaciju vodi u kvalifikacijama za SP 2010., kaže Srebrić
Vidi originalni članak

Već danas krećemo u razgovore s izbornikom i stručnim stožerom oko produženja suradnje, rekao je Zorislav Srebrić, glavni tajnik HNS-a. Nije otkrio koliki iznos HNS može ponuditi.
- Siguran sam da je Slaven Bilić visoko moralan čovjek, privržen Hrvatskoj i vjerujem da ćemo se brzo dogovoriti - odgovorio je Srebrić na pitanje kako će se HNS othrvati mogućim milijunskim ponudama engleskih klubova.
- Bilić čak neće imati ni uvjet da prođe skupinu na Euru, želja je HNS-a da reprezentaciju vodi u kvalifikacijama za SP 2010. - rekao je Srebrić.Hoće li Bilić voditi Hrvatsku u idućim kvalifikacijama nije sigurno, ali sasvim je jasno da će na klupi biti 6. veljače. Tada će 'Vatreni' igrati prijateljsku utakmicu u kojoj će protivnik najvjerojatnije bti Nizozemska. Izjalovi li se dvoboj s Van Bastenovom momčadi, protivnici će biti Danci. Ako ne, Danska nam dolazi u svibnju. Slobodan je i termin u ožujku. U Zagrebu bi 26. ožujka trebala gostovati Grčka, a alternative su gostovanje u Turskoj ili domaći sraz protiv reprezentacije SAD-a.

PROMJENA SUSTAVA NATJECANJA TEK OD 2009.
Tijekom prosinca neće biti izvanredne skupštine HNS-a. U planu je održavanje redovne skupštine 28. veljače, što znači da inicijativa Igora Štimca o proširenju Prve HNL definitivno neće stupiti na snagu iduće sezone.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gardy 08.12.2007.

    a gdje su mercedesi iz rusije.

  • Kakma 07.12.2007.

    Pricekajmo malo poslje EP.Onda ce drugacije pricati.

  • bigmama3 07.12.2007.

    Bilić je nešto najbolje što se desilo Hrvatskoj i našem nogometu u zadnjih deset godina i nadam se da će ostati tako jer ovakav dobar čovijek se teško nađe kao izbornik koji živi za svoje igrače i hrvatsku domovinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare