To je to što me zanima!

HNS pokrenuo postupak protiv Livaje! Evo za što ga terete...

Pokrenut je disciplinski postupak protiv igrača Hajduka Marka Livaje zbog pjevanja pjesme neprimjerenog sadržaja
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez pokrenuo je disciplinski postupak protiv Marka Livaje (29) zbog pjevanja pjesme neprimjerenog sadržaja, objavio je HNS na službenim stranicama.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček Hajduka nakon osvajanja Kupa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Nakon završetka utakmice finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odigranog u Rijeci, u kojem je Hajduk svladao Šibenik s 2:0, pokrenut je disciplinski postupak protiv igrača Hajduka Marka Livaje zbog pjevanja pjesme neprimjerenog sadržaja", dodali su.

Podsjetimo, Livaja je u slavlju pred istočnom tribinom Rujevice, na kojoj je bila smještena Torcida, uzeo megafon i započeo pjesmu: "Freze, traktori i seoski putevi", pjesmu koja grubo vrijeđa Šibenčane i čiji nastavak glasi: "pi*ke šibenske, dobit ćete batine".

 

Postupak je pokrenut nakon prijave nekog člana hrvatske nogometne obitelji, kluba ili djelatnika, a HNS nije naveo o komu se radi. Pravno gledano, kako smo doznali, Livaja nije recidivist jer je od uvreda "mrzim Dinamo, srpsko ime to" prošlo godinu i pol, što je više od vremena kušnje koja se gleda po disciplinskom pravilniku HNS-a. Također, ovaj put radi se o Kupu, ne HNL-u pa mu kaznu neće izreći disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer, nego predsjednik Disciplinske komisije HNS-a Marko Smolek.

Idi na 24sata

Komentari 165

  • baba strumpf 26.05.2023.

    Ovo je drugi Livajin istup bezobrazluka,za prvi nije kažnjen,ka što neće ni za ovaj biti kažnjen dakle narušava ugled Hnl-a huška na taj naćin ne navijaće nego divljake koji su ostavili ružnu sliku sa Rujevice.Triba mu zabranit dolazak u pojedine gradove pa ako ima muda nek dođe u Šibenik da popije kavu na rivi haha po mom je jadan i mali ćovik.

  • Mr. Pickles 26.05.2023.

    Triba ga pošteno istriskati!

  • grom 1992 25.05.2023.

    Tjerajte ga iz reprezentacije. I tako nije kapacitet za nju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare