To je to što me zanima!

HNS se oglasio nakon uhićenja sudaca: 'Čuvajmo regularnost'

Hrvatski nogometni savez će pažljivo pratiti daljnji tijek događaja, ali u svakom slučaju, uvažavajući presumpciju nevinosti, pričekati s konačnim sudom o navedenom događaju, stoji na HNS-ovoj stranici u priopćenju
Vidi originalni članak

Temeljem naloga PN USKOK u utorak je policija u Slavonskom Brodu uhitila veći broj sportskih djelatnika i nogometnih sudaca koji se sumnjiče za namještanje rezultata na nogometnim utakmicama. Spominje se brojka od 21 uhićenih.

Uhićenja je potvrdio Dubravko Galović, predsjednik Županijskog nogometnog saveza i Izvršnog odbora HNS-a.

Danas se oglasio i naš nogometni savez.

Prema saznanjima iz medija dvadesetak nogometnih sudaca i nogometnih djelatnika s područja Brodsko-posavske županije, na zahtjev USKOK-a, privedeno je zbog sumnje u davanje i/ili primanje mita i namještanja rezultata na nogometnim utakmicama, piše na hns-cff.hr.

Prenosimo njihovo priopćenje u cijelosti:

'Hrvatski nogometni savez podržava sve aktivnosti koje su usmjerene na ispravljanje nepravilnosti u nogometu, a posebno ovakve koje narušavaju integritet nogometa i štete njegovom ugledu.

Smatramo da je bitno sačuvati regularnost i pravilno odvijanje nogometnog natjecanja te zaštititi nogomet od bilo kojeg oblika zlouporabe pa će Hrvatski nogometni savez, ako se utvrdi da su pojedine osobe sudjelovale u neregularnosti natjecanja, provesti disciplinske postupke protiv istih i izreći odgovarajuće sankcije.

Hrvatski nogometni savez će pažljivo pratiti daljnji tijek događaja, ali u svakom slučaju, uvažavajući presumpciju nevinosti, pričekati s konačnim sudom o navedenom događaju do okončanja postupka pred svim nadležnim tijelima Republike Hrvatske.'

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Pukovnik10 29.06.2017.

    Koje zavaravanje javnosti,uhvati par miševa i optuži,da mačke i dalje mogu kolo voditi bez problema.

  • helidon 29.06.2017.

    Izgleda da samo uskok u Osijeku radi a u Splitu nema korupcije ili nedaj Bože u Zagrebu

  • Pivski trbuh_1988 28.06.2017.

    21 uhićen? A Mamić na slobodi? Pa šta čovjek da kaže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare