To je to što me zanima!

Hobotnica Paul je odabrao: Njemačka pobjeđuje Ganu

Hobotnica u parku Sea World u Oberhausenu, predvidjela je poraz Njemačke od Srbije, no uoči utakmice protiv Gane "vjeruje" u pobjedu "Elfa"
Vidi originalni članak

Nitko Paula nije shvaćao ozbiljno kad je uoči utakmice Njemačke i Srbije pipcima obgrlio posudu sa srpskom zastavom, ali nakon što su Klose, Lahm i društvo izgubili od Antićeve momčadi, njemački navijači sve češće osluškuju vijesti iz Oberhausena.
A tamo je osoblje vodenog parka Sea World i ovoga puta sudbinu njemačke reprezentacije gurnula u pipke simpatične hobotnice, koja je sad bila ipak puno milostivija.
Nakon što su joj u akvarij postavili posude s ganskom i njemačkom zastavom, hobotnica je odmah zasjela na onu s gdje se nalazila njemačka zastava i svi su odahnuli.
Koga Paul odabere, taj pobjeđuje, a sa tri boda protiv Gane u Johannesburgu Njemačka bi osigurala prolazau u drugi krug Svjetskog prvenstva. Igra im i bod, ali u tom slučaju Srbija ne bi smjela pobijediti Australiju.
- Nije nam prvi put da se nalazimo u 'sve ili ništa' situaciji. Ova momčad će se znati postaviti i uopće ne sumnjam da će sve na kraju dobro završiti. Znamo koliko smo jaki - rekao je njemački izbornik Joachim Löw uoči odlučujućeg, trećeg kola.
Veliki hendikep za njegovu momčad bit će izostanak Klosea, koji je na utakmici protiv Srbije dobio crveni karton.
- Mislim, zapravo sam prilično siguran, da će igrati Cacau.
Atmosferu u ganskoj reprezentaciji narušio je Sulley Muntari, koji je izvrijeđao izbornika Rajevca, no ipak je vraćen u momčad.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • JAX 23.06.2010.

    a što kaže svizac phil

  • snisla 23.06.2010.

    Da mi je ovu hobotnicu da se obogatim

  • bizzy_dany 23.06.2010.

    znaci 1000€ na pancere :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare