To je to što me zanima!

Hoće li opravdati povjerenje? Hernandez dobio Lahmov broj

Lucas Hernández, svjetski prvak i najskuplji transfer Bundeslige, trudi se učiniti sve kako bi opravdao povjerenje Bayerna, a ima i zašto. Osim što su ga platili 80 milijuna eura, stavili su mu dodatan pritisak na leđa...
Vidi originalni članak

Bayern novu sezonu otvara 16. kolovoza domaćom utakmicom protiv Herthe, a trener Niko Kovač dobio je pojačanja za nove izazove. No jedan od njih je stigao ozlijeđen, a riječ je od Francuzu Lucasu Hernandezu (23) koji je posljednjih mjeseci bio česta žrtva ozljeda. 

- Uskoro ću opet biti u potpuno zdrav pa ću moći dati sve od sebe za ovaj dres - najavio je 23-godišnji lijevi bek koji je potkraj ožujka morao na operaciju desnog koljena.

- Trenutno sam kontinuirano u treningu. Nadam se da ću don početka sezone biti potpuno spreman. Idem korak po korak i osjećam se bolje iz dana u dan - rekao je pa nastavio: 

- Bayern je jedan od najboljih klubova na svijetu. Dolaskom ovdje odlučio sam se za novi korak u karijeri i mislim da nisam pogriješio - istaknuo je nakon potpisa petogodišnjeg ugovora koji ističe tek u ljeto 2024. godine. 

Hernández u francuskoj reprezentaciji nosi dres s brojem 21, a nosit će ga i u Bayernu. Znakovito je da je upravo u bavarskom gigantu taj broj nosila klupska legenda, Philipp Lahm koji je velik dio svoga sportskoga vijeka dao upravo minhenskom klubu. Baš zbog te činjenice i navijači Bayerna i njemački mediji pitaju se - hoće li Lucas to moći opravdati?

Osim njega, na Allianz Areni predstavljen je i Benjamin Pavard (23), Francuz koji je pristigao iz Stuttgarta te on nosi također broj jedne legende. Naime, on će u sljedećoj sezoni 'operirati' po desnom krilu u dresu s brojem 5 koji je proslavio Franz Beckenbauer, poznat pod nadimkom "Der Keiser", odnosno "car".

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sena2 02.07.2019.

    Naravno da hoce samo da ne bude ozljeda

  • maestro2 02.07.2019.

    Po meni totalno besmislen transfer..umjesto da su taj novac dali za neku mladu špicu (tipa jović ili werner što nije isključeno još uvijek) jer lewa je u godinama..osim ako kovač vidi hernandeza na stoperu a alabu koji je po meni puno bolji bek ostavit tu di je naravno..

  • EchteLiebe 02.07.2019.

    Nadam se da neće

Komentiraj...
Vidi sve komentare