To je to što me zanima!

Hoće li 'Schumi' zasjati ili diskredirati nedodirljivost?

Nakon dugo vremena početak nove F1 sezone isčekuje se s nestrpljenjem. Michael Schumacher pokušat će vratiti se u vrh, no može li to zaista?
Vidi originalni članak

Oktanski cirkus Formule 1 2006. puno je izgubio odlaskom sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera u mirovinu. Od tada nije bilo vozača koji se mogao približiti Schumijevoj genijalnosti za upravljačem. Svjetski prvaci u zadnje tri sezone su se izmjenjivali - Button, Hamilton, Raikkonen... Jedino je Fernando Alonso uspio izravno svladati Schumachera nakon pet uzastopnih naslova Njemca. 'Kišni čovjek' najavljivao je svoj povratak u drugom dijelu prošle sezone kada je Ferrarijev Felipe Massa doživio tešku nesreću. Tada su ga bolovi u vratu spriječili na povratak na stazu, no sad je potpuno spreman. Na kvalifikacijskom treningu na VN Bahreina Schumacher je zauzeo sedmu startnu poziciju. Nije loše nakon trogodišnje pauze. Mercedes GP (bivši Brawn) ima velike ambicije, no da li je najtrofejniji vozač svih vremena sposoban vratiti se u sam vrh?

Idi na 24sata

Komentari 20

  • crazy-007 14.03.2010.

    iwanna_01....nisi u pravu..od tih 21 milijun eura mercedes ni eura nece dat,njegovu plaću sponzori plaćaju a ne mercedes.. a što se tiče njegvog povratka,očito mu je bilo dosadno..

  • senator 14.03.2010.

    možda bi mogao bit ko i prije da je u boljem bolidu jer ipak mislim da su ferrari i mclaren,pa čak i vettel u red bullu malo ispred mercedesa..ali vrijeme će pokazati

  • user_38342 14.03.2010.

    nemože on to.....otišo je i to je to....sad su novi klinci u igri.... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare