To je to što me zanima!

Hoffenheim: Vedad Ibišević ponovno zabija lakoćom...

Na treninzima Hoffenheimovih nogometaša jedan igrač odskače, piše Bild. Riječ je o bosansko-hercegovačkom reprezentativcu Ibiševiću...
Vidi originalni članak

Točno je 170 dana prošlo otkako je 25-godišnji bosanski napadač stradao igrajući prijateljski dvoboj u La Mangi. Križni ligament u desnom koljenu sasvim je zacijelio, barem prema onome što Ibišević pokazuje u trening-kampu novoga kluba hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića.
- Jednostavno se radi o prekrasnom osjećaju. Prekrasno je ponovno igrati nogomet sa suigračima, udarati loptu i zabijati golove. Koljeno zasad ne pokazuje negativne reakcije. Osjećam se jako dobro i potpuno sam sretan - izjavio je popularni Vedo, strijelac fantastičnih 18 pogodaka za Hoffenheim u jesenskom dijelu prošlog prvenstva (17 utakmica), kojima je tada svježeg bundesligaša doveo do naslova prvaka na polovici sezone. Ibišević u Stahlhofenu izgleda kao prošle jeseni, tvrde u Bildu. Dribla, ulazi bez rezerve u duele na tlu i u zraku, zbunjuje suparničke igrače trikovima i puca iz svih pozicija. U četvrtak je na trening-utakmici zabio četiri gola iz četiriju udaraca zaredom.
- Nisam očekivao da će se tako brzo dovesti u red. Odlično se kreće i radi punim intenzitetom. Pokazuje stvari po kojima je prepoznatljiv. Vidi se da osjećaj za gol nije izgubio. Mislim da će nastaviti od točke na kojoj je jesenas stao - izjavio je trener bundesligaša Ralf Rangnick, najavivši da će Ibiševiću ovih dana svakako dati priliku prvi put zaigrati nakon siječanjske ozljede u La Mangi.
Ibiševićev suigrač i vršnjak iz kluba i iz reprezentacije, ljevonogi veznjak Sejad Salihović, kaže:
- Toliko nam je nedostajao proljetos da smo svi veseli jednako kao i on. Kao što sada zabija na treningu, uskoro će zabijati na službenim utakmicama. Radujem se što će već u rujnu pojačati reprezentaciju Bosne i Hercegovine, u dvobojima s Armencima i Turcima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gogo ZU 03.07.2009.

    jako dobar napadač! malo su ga zaboravili svi zbog ozlijede..ali čudno će bit ako ostane u hoffenheiamu! :)

  • bosnia_80 03.07.2009.

    :) vedo se ne zaboravlja tako lako! on je strašan nogometaš, ali je i velika ljudina! svo ovo vrijeme dok je bio povrijeđen, bio je uz repku i navijače BiH..odazivao se na sva okupljanja! ..Bosanci to znaju cijeniti..

  • vlaka 03.07.2009.

    fenomenalan napadač koju če repreztaciju sad imat bosana ka on još dođe a vodi ih čiro hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare