To je to što me zanima!

Hokejaši Medveščaka igrat će u jakoj austrijskoj ligi

Nakon dvogodišnjih napora, uprava Medveščaka uspjela je dogovoriti suradnju s Austrijancima i postati 10. član njihove vrlo jake lige
Vidi originalni članak

Čak i prije nego što je izvršni odbor austrijske lige odlučio primiti Medveščak, skauti zagrebačkog kluba otputovali su u Kanadu gdje su tražili pojačanja hrvatskog podrijetla. Jedno pojačanje, slovenski golman Robert Kristan, već je na putu za Zagreb. Igrao je prošle sezone za švedsku Moru, imao sedam shutouta te je držao 15 kola bez poraza. U hokejaškim kuloarima priča se da će Medveščak pojačati i mlađi brat Gorana Bezine koji je prošle sezone igrao za švicarski Servette. Austrijska liga je vrlo jaka i pojačanja su neophodna da budu konkurentni.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • K666D 16.05.2009.

    obožavam hokej ali treba biti realan i reći da austrijska liga nije jaka nego je među slabijim europskim ligama, jake lige su ruska, češka, švedska, finska... novinari bi mogli biti malo profesionalniji po nekim pitanjima :) Nego dajte vi nama malo više hokeja na tv-u da se ljudi zainteresiraju za taj sport jer je zbilja zanimljiv.

  • slama 16.05.2009.

    ..nema ni zagreb nikakve uvjete a kamoli neki drugi grad.možda keurm da pare za dvoranu splitu,dok je još u predizbornoj šizi?

  • JAX 16.05.2009.

    ja se nadam i da ce nasi drugi gradovi postati jaka hokejaska sredista

Komentiraj...
Vidi sve komentare