To je to što me zanima!

Hokejaši Medveščaka na korak do austrijske lige?

Vodstvo EBEL lige bilo je u Zagrebu na utakmici Medveščaka i slovenske Olimpije te je zadovoljno viđenim. Preostaje još samo dogovor s Gradom...
Vidi originalni članak

Donedavno je izgledalo nemoguće, no uz malo sreće moglo bi postati realnost. Spletom okolnosti hokejašima Medveščaka pružila se prilika da sljedeće sezone zaigraju u vrlo jakoj austrijskoj ligi.
- Da, ljudi iz EBEL-a su na sastanku lige podnijeli pozitivno izvješće nakon naše utakmice protiv Olimpije i mi smo u biti pozvani u austrijsku ligu. No ima tu još puno posla - rekao je sportski direktor kluba Drago Ljubić i nastavio:
- Moramo riješiti pitanje dvorane s Gradom, to je prioritet. Utakmice se igraju tri puta u tjednu i već 1. srpnja se zna kalendar za iduću sezonu. Financijska situacija također još nije zatvorena, no radimo na tome, tako da ćemo sve znati najkasnije 15. svibnja - kaže Ljubić. Problem je i momčad.
- Realno, s ovim kadrom mi tamo nemamo šanse. No uđemo li u ligu, moramo dovesti najmanje 10-12 igrača - zaključio je Drago Ljubić. Austrijsko prvenstvo bez doigravanja ima 54 kola. Dakle, Zagreb bi imao 27.

MEDVEŠČAK POVEO U FINALU PRVENSTVA
U prvoj finalnoj utakmici prvenstva Hrvatske hokejaši Medveščaka su u Domu sportova pobijedili Mladost 13-3 i poveli u seriji na dvije dobivene utakmice. Aktualni prvaci su se nekako držali u prvoj, no Medveščak je zabio čak šest golova u drugoj trećini. U drugoj utakmici, koja se igra večeras u 17 sati, Medveščak je veliki favorit, a ulaz u Ledenu dvoranu je besplatan za sve posjetitelje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sikorsky 17.03.2009.

    Ne igrat če doma u Austriji i Sloveniji.Kao što naši igraju u Austriji i doma-SLO.Mi imamo u toj ligi Jesenice i Olimpiju,kad dođe i Medveščak bit če još zanimivlije!

  • Hrc_dinamo 17.03.2009.

    ne kuzim jel ce samo doma igrat il ce ic u austriju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare