To je to što me zanima!

Van svake pameti: Doktori ga krvavog htjeli vratiti u igru?!

Tottenham je već u prvom poluvremenu utakmice polufinala Lige prvaka protiv Ajaxa ostao bez stupa obrane Jana Verthongena koji je teško nastradao nakon sudara sa Alderweireldom i golmanom Ajaxa Onanom
Vidi originalni članak

Loptu je u šesnaesterac zavrnuo Kieran Trippier, na nju su krenuli Tottenhamovi Alderweireld i Vertonghen, a deblji je kraj izvukao Jan. Oba igrača Spursa pala su na pod, a novi stadion u Londonu nakratko je zašutio. Alderweireld se ubrzo pridigao, ali njegov je sunarodnjak i suigrač trebao liječničku pomoć. 

Jan se sudario sa suigračem i procurila mu je krv iz nosa te je medicinska služba domaće momčadi sve sanirala. No nevjerojatno je da su oni nakon pružanja pomoći, unatoč njegovoj dezorijentiranosti i krvi koja mu je i dalje curila, vratili nazad u igru?! Nekoliko trenutaka nakon toga, Vertonghen je počeo gubiti svijest i padati po travnjaku pa su liječnici konačno skužili da Belgijac ne može nastaviti s igrom. 

Dok je prilazio aut liniji, pao je još jednom, a tu je stigao i trener Pochettino koji ga je pridržao. Vertonghen je uz veliki pljesak i pomoć liječnika otišao u svlačionicu pa na pregled kako bi se ustanovilo o kakvoj ozljedi se radi.

Zamijenio ga je u 32. minuti Moussa Sissoko, a još nije poznato o kakvoj se točno ozljedi radi. Tottenham je živnuo nakon kratkog prekida i izgledali su bolje na terenu, no na kraju su izgubili 1-0 od Ajaxa i odlaze na uzvrat s nadom da se i dalje mogu plasirati u finale.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kruti 01.05.2019.

    'skužili' su???

  • dads 01.05.2019.

    Čak su i bolje igrali nakon što je on izašao

Komentiraj...
Vidi sve komentare