To je to što me zanima!

'Hotel horor': Englezi u Brazilu dobili smrad, slam i prljavštinu

Stožer engleske reprezentacije odabrao je Royal Tulip Hotel u Riju kao bazu za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, no 'luksuzni' hotel više liči nečemu iz horor filmova
Vidi originalni članak

Iako engleska nogometna reprezentacija još ne zna u kojem će gradu-domaćinu igrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, njihov Savez (FA) već je odabrao bazu u kojoj će boraviti za vrijeme velikog događaja.

Izbor je pao na Royal Tulip Hotel u Riju de Janeiru, a engleski stožer nije ni bio svjestan kakvu je pogrešku napravio. Ono što bi trebao biti luksuzni hotel je zapravo hotel kao iz nekog horor filma.

Ono što Gerrarda, Lamparda, Rooneyja i ostale čeka je nevjerojatni 'luksuz' u vidu prljavih soba, dotrajalog namještaja i interijera, a posebno će ih iznenaditi užasan smrad, koji dolazi iz obližnjeg otvorenog kanalizacijskog odvoda.

No ni to nije sve, 'gordi Albion' neće se usrećiti ni pogledom jer je hotel smješten odmah do brazilskog najvećeg slama. Royal Tulip hotel dobio je jako loše ocjene posjetitelja na TripAdvisor web stranici zbog neurednosti i uništenosti interijera.

Štoviše, hotel je bio poprište ubojstva u kojem je poginula posjetiteljica hotela nakon okršaja lokalnih bandi.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • keko14 20.11.2013.

    Je a kaj bi oni komociju!!

  • rimad001 19.11.2013.

    eh sad,, za engleziće je sasvim u redu hotel,,

  • It's kišing 19.11.2013.

    Tako im i treba, mogli su u dodatne kvalifikacije pa ne bi imali takvih problema...jel tako Štico...hvala ti Štico... Srećom pa imamo Niku Kovača...koji je sposoban ispravit katastrofalne greške u roku odmah....

Komentiraj...
Vidi sve komentare