To je to što me zanima!

Hrabri Medveščak izgubio od Red Bulla u Salzburgu

Medveščak je poražen u prvoj utakmici polufinala Ebel lige od Red Bulla u Salzburgu 2-0. Medvjede su u drugoj trećini potpopili D. Lynch i R. Duncan
Vidi originalni članak

Najskuplja momčad Ebel lige na svom je ledu malo umirila hokejašku senzaciju sezone u regionalnoj ligi. Zagrebački Medveščak poražen je u Salzburgu od domaćeg Red Bulla 2-0 u prvoj utakmici polufinalne serije. Medvjedima je to prvi poraz nakon serije od četiri uzastopne pobjede u doigravanju austrijske lige. Prvu trećinu 'medvjedi' su se odlično držali, a na golu je ponovno čuda stvarao Gašper Krošelj. Uglavnom zahvaljujući sjajnom slovenskom golmanu Zagrepčani su na odmor otišli s 'nulom'. Prvih 20 minuta 'medvjedi' su igrali odlično i bila je to njihova najbolja trećina protiv 'bikova' ove sezone. No u drugoj trećini domaćini su se 'razletjeli' po ledu i pritisnuli od samog početka te su već nakon dvije minute zabili prvi gol. Nakon akcije Latuše i Wiederguta za vodstvo je zabio Ryan Duncan. Ubrzo su 'medvjedi' zaradili dva isključenja, a u tim trenucima u igri ih je ponovno držao Krošelj. Imao je Medveščak i jednu izglednu priliku, no Hečimović je promašio nemoguće. Red Bull je iskoristio opuštanje gostiju i Lynch je zabio za, na kraju se pokazalo, konačnih 2-0. Posljednju trećinu obje su momčadi odigrale opušteno, a za nešto više Medveščak nije imao snage i Salzburg su napustili poraženi. U seriji do četiri pobjede Medveščak gubi 1-0, a sljedeća se utakmica igra u Zagrebu u četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • god of war 09.03.2010.

    Ok,pobjed aje pobjeda,ali ovih 2:0 nie ništa..kad se sjetim protiv grzera 3:0 gubiš pa nakraju 4:3 dobiješ..ali nova tekma nove pobjede..idemo..!!!!

  • edinjo 09.03.2010.

    hrabro su popušili nema što već je odavno poznato da hrvati ne priznaju i ne podnose poraze pa se opravdavaju hrabrim pušenjem utakmice i to je kao neka utjeha za slomljena hrvatska srca.

  • LowRider 09.03.2010.

    Gubili smo i 2:0 pa na kraju rasturiji 4:2..Zig zag

Komentiraj...
Vidi sve komentare