To je to što me zanima!

Hrengek naljutio Krunu: Kakva dva lica? Imali smo kontrolu...

Novinar HRT-a Hrvoje Hrengek nakon prolaska Dinama u Ligu prvaka pitanjem o slaboj igri izbacio je iz takta Krunu Jurčića. Reporter se ispravio pa mu je čestitao
Vidi originalni članak

Trener Dinama premije za ulazak u Ligu prvaka morao bi proslijediti Ivanu Kelavi. Da nije bilo njega, “modri” bi u petak čekali ždrijeb za Europsku ligu. Ovako, nakon 12 godina ulaze u Ligu prvaka.

Novinar HRT-a Hrvoje Hrengek nakon utakmice je dočekao trenera Dinama Krunu Jurčića i već ga prvi pitanjem potpuno isprovocirao.

- Je li lako primiti čestitke nakon ovakve igre - pitao je novinar na što ga je Jurčić ubitačnim pogledom prestrašio.

- Nakon kakve igre? Kakva dva lica Dinama? Maksimalno smo kontrolirali utakmicu - prve su Jurčićeve riječi nakon što je Dinamo visio “kao luster”, dok se izbezumljeni reporter hvatao za 'slamku spasa' čestitavši mu na uspjehu.

Ipak je priznao da mu nije bilo svejedno.

- Normalno da sam proživljavao strah. Isključenje Vrsaljka u njima je pobudilo dodatan motiv. Počeli su nabacivati lopte pred naš gol i uspjeli poentirati. Mislim da smo ih ipak morali ranije kazniti - rekao je trener Dinama, koji je od Malmöova prvoga gola do kraja utakmice nervozno stajao uz aut-liniju. Posebno je “poludio” nakon što je talijanski sudac Šimi Vrsaljku pokazao crveni karton.

- Naš igrač je ležao na podu. Ricardinho je namjeravao loptu izbaciti izvan terena, no prihvatio ju je Durmaz i krenuo prema našem golu. Mislim da je crveni karton ipak prestrogo dosuđen uzmemo li u obzir propagiranje fair playa.

No posljednjih 11 minuta bilo je najdužih u mojoj karijeri - zaključio je Jurčić, čija je momčad imala doista puno sreće. Dinamov napredak vidljiv je u tome što je u ovakvim susretima u pravilu - ispadao.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • liberal 24.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • sukibih 24.08.2011.

    Ovo jest nevjerojatno!! Kako bilo da bilo Jurčić možda nije voljen , nisu kontrolirali igru al nacija jest još gora , poševši od novinara s idiotskim pitanjima nakon DVANAEST uzastopnih NEAUSPJEHA , napokon USPJEH i onda isfrustriran novinar i iacija kojoj jest krivo kada netko neš uspije pa makar i ovako jedva!!1 PATETHIC

  • zdrawe 24.08.2011.

    ma svaka cast kelavi,no svi skupa ko ekipa, sa ovakvom igrom nemaju sta trazit u nastavku,mogli bi postat tim na kojem ce si oni drugi pojacavat gol razliku..ipak mozda uvide gdje grijese,zelim im srecu,trebace im.

Komentiraj...
Vidi sve komentare