To je to što me zanima!

Hrgović: Frajer baš neće past', umoran sam fizički i psihički...

Hrvatski boksač Filip Hrgović obranio je svoj WBC pojas protiv Kevina Johnsona, a onda je na press konferenciji nakon meča govorio o samom meču, ali i planovima za bližu budućnost
Vidi originalni članak

Frajer baš neće past', rekao je Filip Hrgović i ušetao među okupljene novinare u press centru Draženovog doma.

- Nevjerojatno je koliko čovjek može primiti udaraca. Pokušavao sam sve, kanonade udaraca, ali ništa ga nije srušilo. Moram ga pohvaliti jer je pristao doći u Zagreb u ovako kratkom roku, nikada nije birao protivnike i hvala mu na tome - rekao je Filip Hrgović o Amerikancu Kevinu Johnsonu.

Kevin Johnson nastavio je s 'trash talkom' i nakon borbe.

- Teško mi je odgovoriti koliko je Filip Hrgović daleko od najvećih boksača današnjice. Činjenica je da me trebao srediti ranije jer sam u četiri-pet navrata bio ozbiljno uzdrman, ali on to nije znao završiti. Ako njegov tim izvuče pouke iz ovog onda se može naći među najboljim teškašima - kazao je Johnson.

Amerikanac smatra da je u ovom meču bio slab jer se nije dovoljno pripremio, a bocnuo je i Hrgu.

- Imao sam borbu prije tjedan dana... Odradio sam samo tjedan dana treninga za njega, dok se on po Miamiju spremao po 10-12 tjedana - rekao je američki boksač.

Na to je odgovorio Hrgović:

- Ako se on pripremao tjedan dana, ja sam se za njega pripremao dva dana, od onog trenutka kad sam saznao da Ekvadorac Perea neće moći nastupiti. Trener Pedro me za Johnsona taktički spremio u dvije minute - odgovorio je hrvatski boksač na provokaciju Amerikanca.

Filip Hrgović se nakon borbe požalio na veliku iscrpljenost.

- Imao sam sedam borbi u četrnaest mjeseci, psihički I fizički sam umoran, da sam svjež vidjela bi se razlika u kvaliteti između mene i Johnsona. Imam kondicije pa ću u idućim borbama malo usporiti tempo. Za idućeg protivnika se ne želim žuriti - kazao je Hrgović.

Menadžeri iz njegovog Sauerlanda nisu željeli špekulirati protiv koga će se Hrgović sljedeće boriti, ali su dali naznačiti da će iduća borba biti u SAD-u jer će tamo lakše naći protivnika koji će pristati ući u ring s Hrgovićem. To bi se trebalo dogoditi kroz tri-četiri mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Gademz_1 09.12.2018.

    Ne serite, stanite u ring sa covjekom koji ima ruke poput debla. Lik je boksao sa najboljima i ostao na nogama, pa o cemu pricate...Koja ste nacija za nepovjerovat, a hrga uvijek iskren kaze sto misli

  • maksip24 09.12.2018.

    Svaka čast Hrgoviću. Ja vjerujem da on može biti prvak. Čim sam čuo da je pobijedio Parkera, koji je dobro namučio Joshuu, i kad sam vidio predzanju borbu kako je samljeo onog lika - svaka čast. Hrga se sada puno bolje kreće, kradio mu je top. Ne razumijem ljude koji ga pljuju. Hrgoviću - odličan si, samo nastavi. P.s. i jel netko primijetio kako se za WIldera govori da je "neporažen" a ima broncu sa olimpijskih mislim. Valjda je mađioničar pa nije izgubio a da nije došao čak ni do finala tada. Razumijem da se ovo odnosi na profesionalne mečeve, ali malo se previše naglašava nečija neporaženost, dok je prava istina relativan pojam.

  • CelaviOsvetnik 09.12.2018.

    Vi sta pricate o vreci na napucavanje nemate pojma, covjek koji izdrzi do kraja sa furyem klickom i pulevom odmah od mene ima respect.

Komentiraj...
Vidi sve komentare