To je to što me zanima!

Hrgović objavio: Stižem u svoj Zagreb. Najesen puni - Arenu!

Arena Zagreb mogla bi biti puna 8. rujna jer će se Filip Hrgović, pretendent na naslov svjetskoga boksačkog prvaka, boriti protiv još nepoznatog protivnika. Prije toga još će dvaput u ring
Vidi originalni članak

Hrvatski teškaš Filip Hrgović lansirao je svoju službenu internetsku stranicu i objavio vijest koja se očekivala dulje vrijeme i koju je on sam priželjkivao: stiže u svoj Zagreb!

Dogodit će se to 8. rujna protiv zasad nepoznatog protivnika, a lokacija je najveća hrvatska dvorana, Arena Zagreb, koju je rezervirala njegova agencija Sauerland Promotion.

Prije toga Hrga će u ring 11. svibnja u Džedi u Saudijskoj Arabiji, uoči finala lakoteške kategorije Svjetske superserije, te 9. lipnja na nepoznatoj lokaciji. Još se iščekuje objava imena njegova sljedećeg protivnika.

- Još ne znamo ime suparnika, no želja nam je da to bude netko među 20 najboljih teškaša na svjetskoj ljestvici. Sad za nas kreću stvarno ozbiljni suparnici - rekao je Yosef Hasan, Filipov trener.

Hrgović je u kratkoj profesionalnoj karijeri ostvario četiri pobjede u četiri meča, protiv Brazilca Raphaela Zumbana Lovea (tehnički nokaut), Čeha Pavela Šoura (nokaut), Britanca Toma Littlea (tehnički nokaut) i Irca Seana Turnera.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • razumni...not 06.04.2018.

    Gledajući ovu zadnju borbu za prvaka i ići usporediti je sa Miocic vs Ngannou je presmiješno, možemo mi pričati o taktici u boksu(koje nema) ne volim Ufc zbog promoviranja određenih boraca i to je upravo sto Hrgović pokušava napravit, on je neosporno odličan boksač ali treba se malo spustit na zemlju dok ne dobije nekoga iz top 10, top 5

  • zuhra1988 06.04.2018.

    Samo neznam gdje ste iscupali borbu 11.05?Sam Hrga je rekao da je iduca borba 09.06 s tako odbrojava i na njegovom blogu..Ako netko ima drugaciju informaciju neka me ispravi.

  • samo_pozitiva 05.04.2018.

    Želim mu svu sreću... ali bojim se da ne nastrada kao Stjepan Božić... jer pokušava biti trash talker a to mu ne ide... Bolje da misli na box i da ne priča kako će prebiti Josha... neka prvo pobijedi nekoga iz top 12...

Komentiraj...
Vidi sve komentare