To je to što me zanima!

Hrgović: S ocem sam provodio zadnje dane, uzeo sam neko vrijeme kako bih bio s obitelji

Sve se dogodilo iznenada, stoga smo moj team i ja odlučili odgoditi datum borbe. Zajedno s vama, toliko sam dugo čekao ovu priliku. Zahvaljujem se svima na porukama podrške, napisao je Hrgović
Vidi originalni članak

Pobjednik meča između Filipa Hrgovića i Zhileija Zhanga trebao je biti obavezan izazivač pobjednika meča za teškaškog prvaka između Anthonyja Joshue (32, 24-2) i prvaka Oleksandra Usika (35, 19-0).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, Hrgoviću je tri tjedna uoči meča u 67. godini preminuo otac Pero. Bio je vrlo vezan uz oca i smrt njegova uzora u životu ga je udaljila od profesionalnih obveza pa je meč odgodio.

A sada se i prvi put obratio javnosti nakon tragičnog gubitka.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Dragi pratitelji, zbog bolesti i smrti mog oca za kojeg sam bio jako vezan i s kojim sam provodio njegove zadnje dane, nisam uspio završiti pripreme. Sve se dogodilo iznenada, stoga smo moj team i ja odlučili odgoditi datum borbe. Zajedno s vama, toliko sam dugo čekao ovu priliku, stoga se nadam da će idući datum meča biti ubrzo dogovoren. Zahvaljujem se svima na porukama podrške kao i svojem protivniku Zhang Zhilei, IBF, Matchroom Boxing i Wasserman organizaciji koji su pokazali puno razumijevanja za ovu situaciju. Uzeo sam neko vrijeme kako bih bio uz obitelj, no uskoro se vraćam treninzima i nastavljam naš put prema vrhu!", napisao je Filip Hrgović u objavi na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • metallica 08.05.2022.

    Tako je šampione

  • cokvoke 08.05.2022.

    Moje iskreno saučešće, ali ti i vrh boksa ste dva potpuno različita pojma i tako će i ostati. Kao da si ti jedini kojemu je umro otac.

  • 08.05.2022.

    Filipe primi saucesce svih nas koji to iskreno misle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare