To je to što me zanima!

Hrgović spreman za debi: Čeka ga iskusni Brazilac Zumbano

Hrgovićeva borba s Brazilcem Raphaelom Zumbanom Loveom bit će jedan od uvodnih dvoboja ove sportske priredbe koju će predvoditi Mairis Briedis i Mike Perez
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (25) u subotu, 30. rujna u Latviji će debitirati u profesionalnom ringu. Svoju prvu profesionalnu borbu u karijeri brončani s Olimpijskih igara imat će u sklopu World Boxing Super Series četvrtfinalnog turnira u Rigi. Hrgovićeva borba s Brazilcem Raphaelom Zumbanom Loveom (36) bit će jedan od uvodnih dvoboja ove sportske priredbe koju će predvoditi Mairis Briedis i Mike Perez. Svi boksači borit će se šest rundi po tri minute.

- Žao mi je što se moja prva borba nije dogodila i puno prije. Bilo je dosta problema u realizaciji o kojima ne bih govorio, ali sada napokon mogu krenuti. Sretan sam što ću opet biti u ringu nakon više od godinu dana. Bit će ovo dugačko i teško putovanje, ali znam da sam kvalitetan i znam da sam rođen za ovo - izjavio je Filip Hrgović ususret svojoj prvoj borbi.

World Boxing Super Series (WBSS) je prvi godišnji boksački turnir koji okuplja "najbolje od najboljih" boksača, koji će se diljem svijeta natjecati za trofej Muhameda Alija. Zvono otvaranja zazvonit će za prvu borbu prilikom svečanog otvaranja sezone u rujnu 2017. godine. Ukupno 16 elitnih boksača u dvjema težinskim kategorijama (Cruiserweight & Super Middleweight) borit će se u četrnaest borbi u eliminacijskom turniru, a pobjednik svake divizije bit će okrunjen u svibnju 2018. godine.

Filipova borba je jedna od tri glavne borbe u noći te će biti emitirana u svijetu, od strane svih TV kuća koje imaju pravo na World Boxing Super Series (WBSS).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mishokovach 27.09.2017.

    taj brazilčić ima tri poraza u zadnje 4 borbe, zadnju izgubio nokautom tako da ako njega ne pobijedi lagano nek se ostavi boksa i nek ide kopat kumpire

Komentiraj...
Vidi sve komentare