To je to što me zanima!

Ortiz odbio meč protiv Hrgovića. Ponudili ga bivšem WBO prvaku

Meč Filipa Hrgovića protiv Josepha Parkera jeste ono od čega su boksački snovi sačinjeni, napisali su Hrgovićevi promotori, Sauerlandi, putem zajedničkog Twitter profila
Vidi originalni članak

Vidjet ćemo ima li Luis Ortiz hrabrosti boriti se sa mnom. Ako ima, bit će to velika borba. U amaterskoj karijeri sam nokautirao tri Kubanca, želim dodati još jednog na listu, rekao je ponajbolji hrvatski boksač Filip Hrgović za Wasserman Boxing, ali čini se kako do toga neće doći. 

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Hrgović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Braća Sauerland, Hrgovićevi promotori, potrudili su se 'El Animalu' pripremiti najteži ispit u karijeri na putu do eliminatorske borbe za idućeg izazivača za pojas svjetskog prvaka koji trenutačno drži Oleksandr Usik, ali samo dan kasnije dolazi do preokreta. 

''Prema braći Sauerland, Luis Ortiz odbio je IBF-ov finalni eliminatorski meč protiv Filipa Hrgovića. Idući u poretku kojem će meč biti ponuđen jeste Joseph Parker. On mora odlučiti do petka. Ako ne pristane, IBF će ići dalje svojom rang ljestvicom. Ako želite boksati za IBF-ovu titulu, morate proći kroz Filipa Hrgovića.'', napisao je poznati boksački reporter Dan Rafael, putem svog Twitter profila nakon čega je podijelio još jednu objavu referirajući se na Kubančevu nedavnu izjavu: 

''Luis Ortiz u subotu, nakon što je nokautirao Charlesa Martina u IBF-ovom polufinalnom eliminatoru: 'Sada idem po svakog teškaša koji me vodi do napada na titulu.' Očito da nije tako'', napisao je Rafael.

Hrgović se trebao boriti protiv prekaljenog Kubanca Luisa Ortiza (42, 33-2-2), boksača koji je već godinama u samom vrhu, ali Hrgović bi mu predstavljao veliku opasnost od poraza s obzirom na to da će uskoro napuniti 43 godine, a prihvaćanjem meča ne bi se financijski dovoljno naplatio. 

ZA MJESTO IZAZIVAČA Hrga pred mečom karijere: Moji udarci će ga zalediti! Poslat ću ga u mirovinu, zaslužio je to...

Hrgovićevi promotori brzo su se osvrnuli na potencijalni Filipov meč protiv bivšeg svjetskog prvaka prema WBO verziji Josepha Parkera, a u slučaju da ga i on odbije, Tony Yoka i Joe Joyce neka su od imena koja dolaze poslije njega na IBF-ovoj ljestvici. 

''Meč Filipa Hrgovića protiv Josepha Parkera jeste ono od čega su boksački snovi sačinjeni.'', napisali su Sauerlandi putem zajedničkog Twitter profila.

Parker i Hrgović znaju se još iz amaterskih dana, a hrvatski boksač 2010. godine pobijedio ga je u finalu Svjetskog juniorskog prvenstva. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • VolbeatDbv 06.01.2022.

    I Parker je odbio...šteta...

  • danijel23 05.01.2022.

    osim sto ga se svi boje ne zele riskirati i izgubiti za sicu...

  • anatoom 05.01.2022.

    Te Saurlande bi Hrgović trebao nabit nogom na Mjesec.. Pa naravno da ce ga svi koji vrijede odbit kad ovi ne zele odrijesit kesu. Ko je lud risirat izvjestan poraz i ozlijede vrata za dvi kune koliko ovi nude ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare