To je to što me zanima!

HRT prenosi Dinamo i Hajduk, Škoti ne rade prijenos Rijeke

Svi hrvatski predstavnici u Europi ovaj tjedan igraju uzvratne utakmice. Dinamo će prvi na scenu, a njegovu utakmicu protiv Fole u srijedu (20 sati) prenosit će HTV 2
Vidi originalni članak

Škotska televizija ne proizvodi signal za prijenos uzvratne utakmice drugog pretkola Europske lige između Aberdeena i Rijeke te HRT neće biti u mogućnosti prenositi taj susret, objavio je HRT na svojim službenim stranicama.

Rijeka kod Aberdeena gostuje u četvrtak, a utakmica je na rasporedu u 20.45 sati. U prvoj utakmici momčad Matjaža Keka izgubila je 0-3 i trebat će joj pravo čudo da se plasira u treće pretkolo Europske lige.

Prvi će na europsku scenu od naših klubova ovoga tjedna Dinamo. Hrvatski prvak u srijedu gostuje u Luksemburgu kod Fole Esch gdje lovi prolaz u treće pretkolo Lige prvaka. Dinamo i Fola u prvoj su utakmici na Maksimiru odigrali 1-1, a prijenos druge utakmice možete gledati na HTV 2 od 20:00 sati.

Dan poslije HTV 2 će raditi prijenos i utakmice Hajduk - Koper od 19 sati. 'Bili' na Poljudu dočekuju Koper nakon poraza u Sloveniji 3-2 te love treće pretkolo Europske lige.

Jedini naš klub koji je prošli tjedan u Europi pobijedio je Lokomotiva. Zagrebačka momčad pobijedila je PAOK 2-1 i na uzvrat u Grčku odlazi s nadom u prolaz u treće pretkolo Europske lige. No zasad nema najave o prijenosu utakmice na nekoj od hrvatskih televizija. Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 19:00 sati.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Soriano96 22.07.2015.

    velika greska ce biti sto ne prenose paok lokomotiva,grci imaju ludu atmosferu pogotovo u ovakvim bitnim utakmicama a i bas zbog toga sto ce bit najzanimljivija utakmica sto se tice nasih klubova posto se od hajduka i dinama ocekuje da produ a lokosi ce se morat itekako namucit

  • Kresimir Ruzic 21.07.2015.

    mislim da če svi naši klubovi proč pa i Rjeka...teško če bit Lokomotivi ali šteta što su onaj gol primili u zadnjim trenucima

  • Kresimir Ruzic 21.07.2015.

    mislim da če svi proči pa i Rijeka....

Komentiraj...
Vidi sve komentare