To je to što me zanima!

Hrvat seks simbol: Niko Kovač je najzgodniji trener Njemačke

moram pitati Niku što to drugačije radi od mene. Možda mi treba malo više zrelosti, to bi trebalo biti seksi, komentirao je najmlađi trener Bundeslige Julian Nagelsmann (32) koji je ostao bez titule
Vidi originalni članak

Znamo da je Niko Kovač (47) veliki trenerski stručnjak, iako ga je njemački Kicker prije nekoliko dana proglasio tek četvrtim najboljim trenerom Bundeslige. Iako je s Bayernom osvojio dvostruku krunu.

Međutim, sada je dobio priznanje koje mu nitko nije mogao oduzeti. Zapravo, gotovo da nije ni imao konkurenciju u ovom izboru. Naime, članovi Erotske zajednice iz Njemačke našeg bivšeg izbornika uvjerljivo su proglasili najseksi trenerom Bundeslige.

Nije mu se mogao približiti ni 15 godina mlađi Julian Nagelsmann, trener Leipziga.

- I dalje se borim za prvo mjesto. Možda mi treba malo više zrelosti, to bi trebalo biti seksi. Treba mi još deset godina, onda ću pobijediti na izborima. Ali, moram pitati Niku što to drugačije radi od mene - prokomentirao je ovaj zanimljivi izbor Nagelsmann.

Kovač je bio najzgodniji trener SP-a

Nije Kovaču ovo prva ovakva titula. Jer za vrijeme Svjetskog prvenstva 2014. godine navijačice širom svijeta upravo su njega proglasile najzgodnijim trenerom na Mundijalu. Osvojio ih je tada šarmom, osmijehom i frizurom. Kako godine prolaze, Niko samo potvrđuje svoju dominaciju pokraj terena i titulu seks simbola.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Mara17Orsolic5 12.08.2019.

    Ne samo u Njemačkoj! Niko je najzgodniji trener u cijeloj Europi, a i u svijetu! A i najljepši! Nije što je naš, nego zato što je to istina!!

  • Učitelj 12.08.2019.

    Turske crte lica, bilo je konzumiranja prava, ostalo.

  • ricky22 12.08.2019.

    Niko kovac nije rvat. On je bosanac kao i hasan salihamidzic

Komentiraj...
Vidi sve komentare