To je to što me zanima!

Hrvat u Londonu? Arsenal sve više želi Kranjčara!

Prema pouzdanim izvorima iz Engleske, Niko će na ljeto biti prvi Wengerov “pick” ode li iz kluba sjajni bjeloruski veznjak Aleksander Hleb
Vidi originalni članak

Prije dva mjeseca engleski web portali i TV postaja Sky objavili su informaciju da trener Arsenala Arsene Wenger u redove “topnika” na kraju sezone želi dovesti  Niku Kranjčara. Boro Primorac, prvi Wengerov pomoćnik, tada je rekao: “Ne znam ništa o tome, ali  mogu vam reći da pratimo dosta igrača.” No priča s Otoka ipak je nešto drugačija, kako smo saznali od povjerljivog izvora iz Engleske, Arsenal nakon Eura doista želi dovesti Niku Kranjčara.
- Lijepo mi je u Portsmouthu, ali volio bih igrati u većem klubu - nekoliko je puta naglasio ove sezone prvi veznjak Pompeyja.
Naime, Aleksander Hleb na korak je od odlaska iz Arsenala, uz Barcelonu jako je zainteresiran i milanski Inter. Niko Kranjčar ove sezone u Premiershipu igra sjajno, a baš su te igre, osobito u utakmici s Arsenalom u prosincu, ponukale Wengera da razmisli o mogućnosti da dovede Niku.
- Wenger zna da se Dudu i Niko jako dobro poznaju, da odlično funkcioniraju u igri i nada se da bi njih dvojica nakon Duduova oporaravka mogli biti snažan tandem - rekao nam je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dado6612 02.03.2008.

    hrvat u londonu,a šta je eduardo, možda kinez??

  • vedran_zgb 02.03.2008.

    po meni bi bilo puno bolje da uzme modrica ak ikak moze jer se on i da silva puno bolje kuze nego kranjcar i da silva

  • Ponosna_Hrvatica 01.03.2008.

    Kak da ne! Još da uzmu i Modrića i Ćorluku i pola repke! Eto ti onda novi hrvatski klub!

Komentiraj...
Vidi sve komentare