To je to što me zanima!

Hrvati izdominirali LP! Trojica su u najboljoj sedmorci 2. kola

Ima samo 21 godinu, ovo mu je tek druga utakmica u Ligi prvaka i već je tako dobar. David Mandić zabio je osam golova, do sada je bio nepoznat, no više nije, obrazložio je EHF izbor Mandića u momčad kola
Vidi originalni članak

U drugom kolu rukometne Lige prvaka vidjeli smo senzacionalnu pobjedu Zagreba na gostovanju kod njemačkog prvaka Flensburga. Prva je to pobjeda zagrebaša u povijesti njihovih gostovanja u Flensburgu, dapače, do ove utakmice nikad nisu osvojili niti bod. 

A tamo je Zagrebov junak, uz sjajnog Urha Kastelica, bio David Mandić. Novo Zagrebovo lijevo krilo odigralo je perfektnu utakmicu, u obrani je zaustavio najopasnije pucače Flensburga, a u napadu je imao samo jedan promašaj. Sasvim dovoljno da ga EHF uvrsti u najbolju momčad drugog kola Lige prvaka.

- Ima samo 21 godinu, ovo mu je tek druga utakmica u Ligi prvaka i već je tako dobar. David Mandić zabio je osam golova Flensburgu, do sada je bio nepoznat, no nakon ove utakmice više nije - obrazložio je EHF.

No uz Mandića su u momčadi kola još dva hrvatska igrača. Srednji vanjski je Luka Cindrić, a golman Ivan Pešić. Prvi je zabio pet komada Löwenu i odveo Kielce do pobjede 35-32.

- Njemu ne treba uigravanje s novom momčadi. Igrao je prvu utakmicu za Kielce i već je preuzeo stvari u svoje ruke. Zabio je pet golova Löwenu - govore o Cindriću na EHF-u.

Pešić je imao 15 obrana u pobjedi 26-23 protiv europskog prvaka Montpelliera.

- Ivan je oduševio u prvoj domaćoj utakmici u Brestu, branio je udarac za udarcem.

Momčad kola u izboru EHF-a: Pešić - Mandić, Bodo, Cindrić, Mem, Svan, Myrhol

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Puta Madre 25.09.2018.

    Bravo Davide,zvijeri samo naprijed

  • Armin van Buuren 25.09.2018.

    Neka napredak ide svojim tijekom i još samo da ga izbjegnu neke teže ozljede i imati ćemo i u budućnosti moćno krilo kao što imamo već niz godina. P.S. ,razočarali ste me,u nedjelju se igrao najveći derbi(ne znam kako da ga točno nazovem/opišem),a ni riječi o tome.U Finskoj rukometnoj ligi već niz godina svoj derbi igraju ni manje ni više nego dva kluba po imenu Cocks i Dicken.....Zbilja ti Finci kada davaju imena klubovima imaju pokvarenu maštu ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare