To je to što me zanima!

Hrvati ludi za Mirkom: U sat vremena prodano 3000 karata!

Kako saznaje Fight site, u samo sat vremena prodano je čak 3000 ulaznica! Hrvati vole Mirka i žele sudjelovati u spektaklu, na tribinama će čini se biti 18000 ljudi
Vidi originalni članak

Davne 2000. godine borio se sa slabo poznatim Stuartom Greenom u Zagrebu, ali tad nije ni približno bio zvijezda kao danas. Mirko Filipović će se nakon 12 godina opet boriti u Hrvatskoj, a sudeći prema prvim reakcijama, Arena će povodom Cro Cop Final Fighta 10. ožujka biti krcata.

Naime, kako saznaje Fight site, u samo sat vremena prodano je čak 3000 ulaznica! Hrvati vole Mirka i žele sudjelovati u spektaklu, na tribinama će čini se biti 18000 gledatelja. Zanimljivo, na prodajnom mjestu u Vinkovcima jedna osoba kupila je 60 karata, možda je to bio i sam Filipović koji je najavio da će i on morati kupiti karte i da će ih uzeti oko 70. 

Mirko će se boriti sa sjajnim Novozelanđaninom Rayom Sefom po K-1 pravilima.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • HercegSvabo 01.02.2012.

    Otišo sam jučeee u bioskop jaaa, igrao je Brus Liii moja sipmatijaaa. Odmah na početkuuu počelo cepanjeee. Do tad mirna publikaaa poče s navijanjeee. Udri Brus Li, ritaj Brus Li, Pobi gi sviii! Ne daj niko da preživi od ovi ološiii! Jedan glumac vijeee ne znam da li varaaa. Brus Li samo bijeee ail se ne zamaraaa. Pljušte na sve straneee karate udarciii. Brus Li sve ubijaaa ko da su komarciii. Udri Brus Li, ritaj Brus Li, Pobi gi sviii! Ne daj niko da preživi od ovi ološiii! Brus Li ne prestajeee, sevaju karateee. Oće sve da ubijeee. Niko živ da nijeee. Plaču gledaociii. Suze padajuuu. Žal gi z oni ljudiii, što gi Brus Li ubiii. Dosta Brus Li brate mili imaj dušu tiii! Ostavi nam bar jednoga za sledeći fiiilm! Dosta Brus Li brate mili imaj dušu tiii! Predstavi bar jednoga za sledeći fiiilm!

  • crni83 01.02.2012.

    jedinu zamjerku što imam za Mirka kad se uvatia politike. Nije to za tebe sinko, radi šta znaš, MLATI ! Skidam ti kapu i tvoj sam navijač, žao mi je što nemogu doći al volio bi ga pogledati uživo.

  • majcan 31.01.2012.

    e mirkec ja kupio karte i nemoj da ću ti za te pare još trebat ić pomagat. Nešta mi u kičmi ruži pa se ne bi štel mešat..al si pajsera bum ponesel.

Komentiraj...
Vidi sve komentare