To je to što me zanima!

Hrvati oduševili! Izglancali su do sjaja svlačionicu u Beogradu

Kao i poslije svake utakmice na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj, hrvatski rukometaši na čelu s dobrim duhom reprezentacije fizioterapeutom Damirom Kajbom očistili su svlačionicu i oduševili Srbe...
Vidi originalni članak

Kada ste gospoda, onda ste jednostavno gospoda. Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala je neriješeno sa Srbijom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u beogradskoj Štark areni, a onda su poslije utakmice pokazali veličinu.

SRBIJA - HRVATSKA 25-25 Drama u Beogradu! 'Kauboji' jedva izvukli bod protiv Srbije

Kao i poslije svake utakmice na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj, hrvatski rukometaši na čelu s dobrim duhom reprezentacije fizioterapeutom Damirom Kajbom izglancali su svlačionicu do sjaja i oduševili Srbe. Pod je bio toliko čist da se s njega može jesti, a Kauboji su opet pokazali kako se ponašaju pravi gosti i odužili se domaćinima za lijepi prijem.

No taj lijepi prijem nije bio baš i na tribinama gdje su srpski navijači prvo zvižducima ispratili hrvatsku himnu, a onda i uzvikivali 'Vukovar je Srbija'. Takvo ponašanje je za svaku osudu u 21. stoljeću kada je cilj mir i prijateljstvo, a ne potpaljivanje vatre u ionako ne baš dobrim odnosima.

U BEOGRADU Srpski navijači izviždali Lijepu našu i vikali: Vukovar je Srbija

Kauboji i Orlovi su odigrali neriješeno u dosta izjednačenoj utakmici, a iz perspektive hrvatskog navijača, naši rukometaši su jako loše igrali. Užasna obrana i bezidejnost u napadu su nas skoro koštali poraza, no sjajni Marin Šego je spustio roletu na golu i spasio nas. Nova utakmica na rasporedu je u nedjelju u 20 sati u Zadru, a hrvatski navijači se nadaju kako će Kauboji prikazati puno bolju igru u odnosu na Beograd i stići do pobjede s kojom ćemo osigurati Europsko prvenstvo.

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Qurcy Ban 13.04.2019.

    Koga su oduševili?! Sebe ili Srbe? Tko je slikao? Naši ili Srbi? Mislim da je sve jasno..,

  • rođo101 13.04.2019.

    neznam zašto se svi redom,počev od političara,novinara,glumaca,pjevača,sportaša.......... i na kraju običnog puka pokušava ulizivat i uvlačit srbima pod kožu kad nas ne doživljavaju?! mi smo za njih ustaše,a vukovar je srpski,pa taman gospodo da sutra uzmete svi odreda i srpsko državljanstvo oni se neće promijenit niti postat s nama dobri,kao što to vi mislite da jesu!

  • nori 🖖 12.04.2019.

    Kakva će ostatimsvlačionica u Zadru iza srbadije .

Komentiraj...
Vidi sve komentare