To je to što me zanima!

Hrvati prve rezerve: Nećemo valjda navijati za - Francuze?!

Hrvatska je ostala u rezervi, pa će, ako prvak Europe postane Francuska, Norveška ili Njemačka, preuzeti domaćinstvo kvalifikacijskih turnira za OI. Dakle, možda ćemo, ne uspijemo li to biti mi, morati navijati za - Francuze
Vidi originalni članak

Međunarodna rukometna organizacija (IHF) dala je organizaciju kvalifikacijskih olimpijskih turnira Francuskoj, Norveškoj i Njemačkoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iznenađenje? Ne, IHF je "paravanski" nagradio polufinaliste prošlog Svjetskog prvenstva na kojemu je Danska kao prvak izravno izborila plasman u Tokio. Uz Dance vizu već imaju, naravno, domaćin Japan, Argentina i Bahrein koji je šokirao Katar prije nekoliko dana.

HRVATSKA - NJEMAČKA 25-26 Nijemci osvojili polupraznu Arenu, Cindrić promašio remi

Hrvatska je ostala u rezervi, pa će, ako prvak Europe postane Francuska, Norveška ili Njemačka, preuzeti domaćinstvo. Dakle, možda ćemo, ne uspijemo li to biti mi, morati navijati za - Francuze. Realno, imaju najveću šansu za to pokraj Norvežana i Nijemaca. Dva su turnira prošla bez njihovog zlata, malo previše.

DOMAGOJ DUVNJAK: 'Nijemci? Neće nas opet tući kao na Svjetskom prvenstvu'

Prošla tri olimpijska turnira, s kojih po dvoje ide na OI, igrala su se u danskom Herningu, švedskom Malmöu i poljskom Gdanjsku. Herning nam je ispao sretan, Rio kasnije baš i ne.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 02.11.2019.

    Spanjolska na aparatima.

  • tomislavk59 01.11.2019.

    Nesto gledam Spanjolska sa Norveskom u skupini mi s Francuzima a Njemacka s Švedskom.

  • 01.11.2019.

    Nista nisam razumio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare