To je to što me zanima!

Hrvatice i dalje dominiraju: Razbile Grčku s čak 20 razlike

Ni protiv Slovačke ni protiv Grčke izbornik Stipe Bralić nije koristio Begić, Tikvić i Slonjšak. Kapetanicu Ivanu Dojkić nije u nedjelju služio šut (12 šuteva za 10 koševa), dok se istaknula Cvitković s 13 koševa i 13 skokova
Vidi originalni članak

Ne pada forma hrvatskih košarkašica uoči Eurobasketa. Štoviše, deset dana prije nego će ga otvoriti protiv domaćina Francuske osvojile su pripremni turnir u Splitu, s dvije pobjede protiv Slovačke (73-62) te Grčke (61-41). U ukupno šest prijateljskih utakmica pobijedile su svih šest puta.

MAJSTORICA KOŠARKE Naša kapetanica Ivana ide u ženski NBA: 'Ali prije toga želim veliki rezultat s Hrvatskom'

Na Gripama Grkinje, sudionice Eurobasketa, nisu imale šanse, a tko zna kako bi završile tek da je Hrvatska igrala u kompletnom sastavu. Ni protiv Slovačke ni protiv Grčke izbornik Stipe Bralić nije koristio Begić, Tikvić i Slonjšak. Kapetanicu Ivanu Dojkić nije u nedjelju služio šut (12 šuteva za 10 koševa), dok se istaknula Cvitković s 13 koševa i 13 skokova.

– Idemo do finala - rekla je uz osmijeh Cvitković na pitanje o Eurobasketu.

– Imamo jako tešku skupinu, ali radimo i spremamo se već tri, četiri tjedna. Atmosfera je odlična, sve su cure pune pozitive i optimizma. Još da nam se vrate Begić, Tikvić i Slonjšak, bit ćemo u punom sastavu i sve je moguće.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare