To je to što me zanima!

Hrvatice nakon senzacije: Ovo će nam dati jaki 'vjetar u leđa'

Drago mi je da nam pogreška protiv Bjelorusije nije ispala tako skupa po rezultat, iako smo si dobro pojele živce, rekla je kapetanica odbojkaške reprezentavije
Vidi originalni članak

Bila je odlična utakmica, nastavili smo se dizati u igri. Protiv Bugarske smo započeli taj put, a protiv Rusije smo nastavili. Olakotna okolnost bila nam je što smo ušli u utakmicu već znajući da smo prošle dalje, tako da smo bile rasterećene, rekla je kapetanica hrvatskih odbojkašica Maja Poljak nakon nevjerojatne pobjede protiv europskih prvakinja.

Veliko je to iznenađenje nakon što je Hrvatska teško poražena od Bjelorusije te teško pobijedila Bugarsku u drugom kolu.

- Drago mi je da nam pogreška protiv Bjelorusije nije ispala tako skupa po rezultat, iako smo si dobro pojele živce. Rusija je fenomenalna ekipa, vjerujem da su nas podcijenile, svjesno ili nesvjesno. Igrale su s najjačim igračicama i vjerujem da će nastaviti igrati dobro i iskoprcati se iz problema u koji su sada upale - dodala je Maja za portal odbojka.hr.

Hrvatska Europsko prvenstvo nastavlja u srijedu kada će s druge strane mreže stajati Italija, drugoplasirana ekipa skupine B, koja je u tri seta poražena od Nizozemske.

- Uspjeh je što smo nakon kompliciranog početka uspjele proći u drugi krug, nastavit ćemo se boriti, nastaviti rasti kao ekipa i dati sve od sebe da pružimo kvalitetnije partije koje su dostojne hrvatskoga dresa. Slijedi Italija, težak protivnik, reprezentacija koja ima tradiciju uspjeha, kvalitetne igračice, kombinaciju mladih i starih. Mislim da sada ovu utakmicu moramo iskoristiti za samopouzdanje, da nam da vjetar u leđa, sada smo pokazale da možemo igrati i s najjačima - najavila je Maja osminu finala.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dobro jutro 29.09.2015.

    Tukle su jer utakmica nije znacila nista

  • daljinac 29.09.2015.

    Manje graha, ako ste dobile jak vjetar !

  • diablo.sb 29.09.2015.

    I ja bi vam dao s ledja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare