To je to što me zanima!

Hrvatice razbile Srbiju u Alžiru: Borba za zlato nakon 25 godina

Hrvatske rukometašice deklasirale su Srbiju s 11 razlike te su se plasirale u finale gdje ih u srijedu čeka Španjolska. Najbolje su s po osam pogodaka bile Katarina Pavlović i Tina Barišić
Vidi originalni članak

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija plasirala se u ponedjeljak u finale na Mediteranskim igrama u Oranu nakon što je u polufinalu sa 31-20 (16-12) pobijedila Srbiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hrvatski rukometni savez (@hrs_insta)

Hrvatske su rukometašice bile bolje od početka i stvarale prednost koje suparnice nisu mogle stići. Nakon prvog poluvremena vodile su 16-12, a ta je prednost samo rasla u drugom poluvremenu.

Najbolje u redovima hrvatske reprezentacije su s po osam pogodaka bile Katarina Pavlović i Tina Barišić dok je Lana Jarak dodala sedam. Srpsku je reprezentaciju predvodila Aleksandra Vukajlović s osam golova, četiri je dodala Dunja Tabak, a po tri Isidora Bogunović i Jovana Jovović.

Hrvatskoj je to treći plasman u finale nakon 25 godina. Godine 1993. smo slavili protiv Francuske, a 1997. godine protiv iste reprezentacije smo izgubili. 

Za zlato će se hrvatske rukometašice boriti protiv Španjolske koja je u drugom polufinalnom susretu sa 26-24 pobijedila Portugal. Finale je na rasporedu u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • eugen123 05.07.2022.

    jel može nekako bez Španjolske, jućer pobjeda protiv njih u odbojci. Nikako da ih se riješimo u svim sportovima 100% će protiv njih igrat u Katru 🙄

  • 05.07.2022.

    Netreba nam zlato,,,vece je zlato pobjeda nad Srbijom bravo cure mozete doma

  • lijepi kaj 05.07.2022.

    Pametni objasnite gdje Srbija ima izlaz na more

Komentiraj...
Vidi sve komentare