To je to što me zanima!

"Hrvatima će jako nedostajati Perišić, takvih igrača nemaju"

Mandžukić je u Bayernu pokazao da je u dobroj formi, ne znam koliko je golova zabio. U zadnje vrijeme je i Olić opet u jako dobroj formi, rekao je Neven Subotić
Vidi originalni članak

Neven Subotić, branič dortmundske Borussije i srbijanske nogometne reprezentacije, najavio je gostovanje u Maksimiru kod Hrvatske u petak, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo…

Subotić je rođen u Banjoj Luci, ali se već s 5 godina preselio s obitelji u Njemačku.

- Imam puno rodbine u Srbiji, čujem od njih da postoji naboj uoči ove utakmice. Za mene je to samo nogometna utakmica i ništa više. Očekuje nas teška utakmica. U slučaju naše pobjede imat ćemo još šanse da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo. Borit ćemo se dokle god imamo šanse. Znamo da su navijači uz nas i zbog toga je ovo posebna utakmica – rekao je Subotić.

Kaže da mu nije bitno što Hrvatska ima ulogu favorita…

- Nije bitno što drugi govore. Znam da oni imaju dobru obranu i dobar napad. Kompletna su momčad, ali i mi smo.

Opisao je i svoja iskustva iz Bundeslige s hrvatskim napadačima Marijom Mandžukićem i Ivicom Olićem.

- U Bundesligu dolaze samo dobri igrači. Mandžukić je u Bayernu pokazao da je u dobroj formi, ne znam koliko je golova zabio. U zadnje vrijeme je i Olić opet u jako dobroj formi. Davao je golove i igrao vrlo dobro u zadnjim utakmicama.

U hrvatskoj selekciji zbog ozljede će izostati Ivan Perišić, donedavni Subotićev suigrač iz Borussije, a sada Wolfsburgov napadač.

- Ivan je vrlo dobar igrač. Igram dvije godine s njim, ima kvalitetu. Sigurno će im nedostajati, jer oni nemaju takvih igrača.

Iako je standardan u Borussiji, u reprezentaciji nije igrao na prve četiri kvalifikacijske utakmice.

- To što igram standardno u Bundesligi i Ligi prvaka treneru pokazuje da sam u dobroj formi. Još čekam priliku u kvalifikacijama za reprezentaciju, želim igrati. Budući da sam odigrao dobro u Ligi prvaka, možda ću i dobiti tu priliku. S Matijom Nastasićem iz Manchester Cityja nisam igrao u tandemu, ali to nije nikakav problem. On je vrhunski igrač. Nije prešao u Manchester City jer je dobar dečko, već zato što zna igrati. Vidi se to na treningu, vidjelo se i kad je igrao za City protiv nas. Vrlo je mlad, ali djeluje kao da ima puno iskustva.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Firefox_1 20.03.2013.

    Nedostaje vama puno više......

  • shit_happens_ 20.03.2013.

    Nama nedostaje Eduardo kojeg je onaj šizofreničar uspio razje... pred utakmicu jer da je on 1/1 natrpao bi sigurno dva komada i još poneki manđo i ola

  • VedadMulaosmanovic 20.03.2013.

    Ako je samo nogometna tekma sto onda nisi izabrao Bosansku reprezentaciju, vec rodeni Banjalucanin igra za srbiju. Oladi Suboticu jer ce vam RVATI dati po prnjoci. On ce meni samo nogometna utakmica hahahahhahahaha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare