To je to što me zanima!

Hrvatska danas: Na rasporedu rukometašice i Fantela/Marenić

Olimpijske igre u Londonu polako se bliže svome kraju. Na rasporedu je sve manje sportova, a od naših igraju rukometašice četvrtfinale te jedre Fantela i Marenić
Vidi originalni članak

Pred kraj Olimpijskih igara polako se zbrajaju medalje, sportaši pakiraju torbe i sve više njih napušta London. Tako je i s hrvatskim sportašima kojih je sve manje u Olimpijskom selu.

Danas, 11. dana Olimpijskih igara, na rasporedu imamo samo predstavnike u rukometu i jedrenju. 

Šime Fantela i Igor Marenić u klasi 470 danas jedre deveti i deseti plov. Startaju oko 13.00 sati. Jučer su pobijedili u osmom plovu i trenutačno drže deveto mjesto u ukupnom poretku. O zlatu i srebru ne mogu razmišljati, no bronca je dohvatljiva. Finalni plov na rasporedu je u četvrtak.

Nešto poslije njih na scenu stupaju naše rukometašice. Djevojke su prošle skupinu kao drugoplasirane i u četvrtfinalu će igrati protiv dobro im poznatih Španjolki. Utakmica je na rasporedu u 14.30. Pobijede li u toj utakmici Hrvatice će u polufinalu igrati u četvrtak protiv boljeg iz sureta između Francuske i Crne Gore.

Hrvatska danas

  • 13.00 - jedrenje, klasa 470, Šime Fantela/Igor Marenić
  • 14.30 - rukomet, žene, četvrtfinale, Hrvatska - Španjolska 
Idi na 24sata

Komentari 6

  • libeluli 07.08.2012.

    Uvijek se divim ovim mladim upornim ali samozatajnim sportašima...želim im dobar vjetar i puni uspjeh

  • lstojcic 07.08.2012.

    novinari,dali je Seve p----la,dijete se upišalo,muž u---o to vam je važnije nego pratiti korektno OI i izvještavati.Malo vas je ošamutila ova vrućina ili ste u EPP programu SEVE

  • user_105430 07.08.2012.

    E moji novinari a naše 2 predstavnice u klasi 470 u jedrenju njih ste zboravili sramota ste.Kad je riječ o sisama i guzama tu ste prvi a neznate za nastupe naših predstavnika i vi se nazivate novinarim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare