To je to što me zanima!

Hrvatska dočekuje Talijane na Poljudu, i to pred navijačima...

Mi ćemo učiniti sve da pred domaćom publikom u Splitu, u kojem igramo po prvi puta od kada je reprezentacija u ovom izdanju, pobijedimo Italiju, rekao je izbornik
Vidi originalni članak

Talijanska reprezentacija zaigrat će na Poljudu bez obzira na to kako prošla žalba HNS-a Uefi. Ne radi se, dakako, o nogometnoj, već o vaterpolskoj momčadi koja stiže na okršaj Svjetske lige s Hrvatskom sljedeći utorak u 18 sati.

U posljednjem kolu skupine C "barakude" će na bazenu Poljud dočekati domaćina završnog turnira Svjetske lige koje se održava u Bergamu od 23. do 28. lipnja. Hrvatska je vodeća momčad skupine sa svih sedam pobjeda te je već osigurala nastup na Superfinalu, ali motiva ne nedostaje.

- Bez obzira na to što ova utakmica nema reuzultatski značaj, mi ćemo učiniti sve da pred domaćom publikom u Splitu, u kojem igramo po prvi puta od kada je reprezentacija u ovom izdanju, pobijedimo Italiju. Nadam se da će to biti jedna lijepa priredba i da ćemo upisati novu pobjedu - rekao je hrvatski izbornik Ivica Tucak.

Kapetan reprezentacije Josip Pavić očekuje pune tribine protiv velikog rivala.

- Talijani dolaze u najjačem sastavu, a vjerujem da ćemo i mi biti kompletni. Ako tako bude, vrhunski vaterpolo je zajamčen, a onda će i publika uživati. Pozivam sve Splićane da nas bodre ka novoj pobjedi - rekao je Pavić.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti na blagajnama Adriaticketa.

Hrvatska protiv Italije:

  • Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Luka Lončar, Damir Burić, Andro Bušlje, Paulo Obradović, Ivan Buljubašić, Maro Joković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Petar Muslim, Antonio Petković i Luka Bukić
Idi na 24sata

Komentari 14

  • moreee1100 11.04.2015.

    gamad,sramotaaaaaa

  • ich099 11.04.2015.

    uzalud potrosio 0.07 mb sto sam otvorio ovaj clanak

  • SamoDinamoiBBB 11.04.2015.

    Mršš

Komentiraj...
Vidi sve komentare