To je to što me zanima!

Hrvatska došla po zlato, a već može početi spremati kofere...

Uzbekistan je dobio Hrvatsku 2-1 na SP-u za igrače do 17 godina. Bilo je to zadnje kolo skupine C. Prolazak naše reprezentacije sad ovisi o drugim rezultatima...
Vidi originalni članak

Uvjereni smo u prolaz u osminu finala. Došli smo ovdje nešto napraviti, rekao je Ante Roguljić uoči utakmice protiv Uzbekistana, posljednje u skupini C na U-17 SP-u.

Hrvatska se osramotila, izgubila 2-1 od Uzbekistana i sad može pakirati kofere i čekati pred televizijom prateći ostale rezultate s nadom da se sve poklopi u našu korist.

Hrvatska je trećeplasirana momčad skupine C, iza prvoplasiranog Maroka i Uzbekistana na drugom mjestu. S remijem bismo bili sigurni u drugom krugu SP-a, ali naši mladi igrači nisu bili u stanju ni odigrati neodlučeno. 

Pristup igrača ponovno je bio loš. Uzbekistan je poveo nakon autogola Duje Ćalete-Cara u prvom dijelu. Alen Halilović solo prodorom u 28. minuti utakmice zabio je za 1-1. I onda su naši igrači stali. Stali i gledali kako Uzbekistan igra i zabija za pobjedu.

Što sad?

Hrvatska je trećeplasirana reprezentacija, a četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije idu također dalje. Nama se moraju poklopiti dva rezultata. Argentina mora dobiti Kanadu, a Švedska Meksiko. Ako se poklope ti rezultati, idemo u osminu finala.

Te utakmice na rasporedu su sutra (petak).

U-17, SP: 

  • Hrvatska - Uzbekistan 1-2
Idi na 24sata

Komentari 94

  • Yrinvan 25.10.2013.

    u-17 je to pa kaj vam je . Koji su to negativni članki sram te bilo novinar. Bio sam ja na SP u-17 u Mariboru i tamo svjetski prvaki nisu znali 3-4 pasa spojit. A tu nek bi ovi klinci čuda radili koja ni 1 repka ne radi? Dosta ljudi ti kritizira a vjerovatno nikad nije gledalo u-17 turnir. A novinarju sramota zbog dvigavanje loše atmosfere

  • roly1 25.10.2013.

    su mladi ,svaka škola se plača, ako prođu sve se okrene, talijani tako igraju godinama

  • ZlatkoSrdoč 25.10.2013.

    šta ste navalili halilović pa halilović ne igra on sam tko je jučer igrao nitko se nije oznojio nema igre tko god dobije loptu u blizini šesnaest metara pokušava sam o trčanju da ne govorim kao da imaju 37 a ne 17 moji veterani bi ih pretrčali. sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare