To je to što me zanima!

Hrvatska futsal reprezentacija otvara Euro protiv Rumunjske

Protivnici hrvatskoj reprezentaciji su Rumunjska i Češka u skupini A. Dvije najbolje momčadi skupine idu u četvrtfinale. Izbornik Hrvatske nada se upravo tom scenariju
Vidi originalni članak

Utakmicom protiv Rumunjske, hrvatska futsal reprezentacija večeras otvara FutsalEuro 2012, koji će se igrati u Splitu i Zagrebu. Protivnici izabranicima Mate Stankovića u skupini A su uz Rumunje i reprezentacija Češke, a dvije najbolje momčadi plasirat će se u četvrtfinale, koje se u Spaladium areni igra 6. i 7. veljače, dok se polufinala i finale igraju u Zagrebu 9. i 11. veljače.

- Na nama je veliki pritisak. Mlada samo momčad, no nadam se kako ćemo opravdati očekivanja i plasirati se u četvrtfinale – kazao je izbornik Stanković.

Sličan scenarij priželjkuju i naši protivnici, izuzetno kvalitetni Rumunji, za koje Stanković kaže kako su spoj balkanske lucidnosti i španjolskog šarma i odgovornosti koje im je ulio španjolski izbornik Sito Rivera, te Česi kojima se želimo revanširati za nedavni poraz.

- Protivnici su izuzetno kvalitetni, riječ je o momčadima koje za razliku od nas igraju dugo zajedno i koje imaju tradiciju. Mi smo u svemu ovome novi, a koliko novi dovoljno svjedoči podatak kako su neki momci izgubili i posao kako bi se posvetili pripremama i nastupu na Europskom prvenstvu.

Na plasman u četvrtfinale računaju svi.

- Mi Hrvati idemo iz krajnosti u krajnost, iz euforije u tugu. Ono što mogu u ime suigrača obećati je kako ćemo svi dati sve od sebe, te se uz pomoć publike, koju pozivam da nas podrži, nadamo plasmanu u četvrtfinale – kazao je reprezentativac Josip Suton.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • HercegSvabo 31.01.2012.

    šta je to futtsal, jesul to nešto novo prije njemačke izmislili??

  • plavocrni 31.01.2012.

    karte za finale i 3.mjesto u Areni Zagreb po 40kn,najbolja sjedala..isplati se :)

  • Asterix 31.01.2012.

    Sretno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare