To je to što me zanima!

'Hrvatska i Srbija su bolje nego što su to pokazale u Zagrebu'

I jedni i drugi čekali su kiks protivnika. Srbija je s dva gola platila svoje greške, a Hrvatska je ostvarila pobjedu koja je vrijedna plasmana na SP, rekao je Prosinečki
Vidi originalni članak

Hrvatska je na Maksimiru pobijedila Srbiju 2-0, a Robert Prosinečki smatra kako su obje momčadi puno kvalitetnije od onoga što su pokazale.

- Hrvatska je opravdala ulogu favorita i stigla do cilja na Maksimiru, ali se Srbija lako predala. U svakom slučaju siguran sam kako je kvaliteta obje momčadi mnogo veća od onoga što su pokazale u Zagrebu - rekao je Žuti za Sport.

- Nije lako nositi teret da moraš pobijediti pod svaku cijenu. I jedni i drugi čekali su kiks protivnika. Srbija je, eto, s dva gola platila svoje greške, a Hrvatska je ostvarila pobjedu koja je vjerojatno vrijedna plasmana u Brazil - dodao je Prosinečki.

Žuti smatra kako je prvi gol utjecao na daljnji tijek utakmice.

- Nitko nije htio riskirati. U takvoj predstavi u prvi plan izbija samo rezultat, a sve drugo se zaboravlja. Vodeći gol je utjecao na daljnji tijek utakmice. Poslije drugog gola Hrvatske, priča se bližila kraju - rekao je Prosinečki koji je na kraju osvrnuo na momčad koju je Mihajlović izveo na Maksimir.

- Stvar izbora. Mihajlović zna iz kojih razloga je tako odlučio. Čudno je to, možda, za nas koji gledamo sa strane.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Sićka 25.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Firefox_1 25.03.2013.

    Nemojmo i mi kao naši susijedi svašta pisati, Bilić je dobar trener ali sa njim prvi put u našoj povjesti nismo išli na SP! Prosinečki je dobar trener ali je previše orjentiran tehnici i nadigravanju. Za naš mentalitet je najbolje riješenje I. Štimac! Odgovorno i koncentrirano u odbrani, čvrsti na sredini i presing napred, rijetko je Hrvatska igrala tako konkretno i na rezultat. Nama ne treba daviti loptu na sredini sa puno paseva i driblinga, možda ne igramo najljepše ali igramo najkonkretnije! Na kraju je ipak samo rezultat bitan!

  • 11 BILI 25.03.2013.

    Prosinecki je u pravu. Hrvatska i srbija su usle u utakmicu u nekom grcu. utakmica hrvatske i srbije nije samo kvalifacijska utakmica ova utakmica se igrala za cilu naciju sa mislima u glavi sto ako izgubimo a takve utakmice je tesko igrati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare