To je to što me zanima!

Hrvatska ima novog skijaškog kralja: Ovo je Ivičin nasljednik

Ivan (2) spustio se na skijama, a dočekao ga je tata Ivica, jedan od najboljih skijaša u povijesti. Ivan je prvo dijete Ivice Kostelića i Islanđanke Elin, a nedavno je dobio brata
Vidi originalni članak

Kad ste dijete jednog od najboljih skijaša svih vremena i bivše skijašice s Islanda velika je vjerojatnost da ćete prije naučiti skijati nego hodati. 

"Prvi skijaški koraci... Moglo bi se reći da jabuka ne pada daleko od stabla", napisao je Ivica Kostelić na Facebooku uz video sinčića na skijama.

Ivica je iskoristio hladniju frontu i sa sinom Ivanom otišao je na Sljeme.

Dvogodišnji Ivan koji je prvo dijete Ivice i Elin spustio se na skijama, a tata ga je dočekao u naručju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Što ako odluči biti skijaš?

Ivica i Elin u vezi su od 2006. godine, a vjenčali su se u svibnju 2014 godine. Plavokosa Islanđanka, djevojački Arnarsdottir zbog ljubavi se preselila u Zagreb, odustala je od skijaške karijere te se posvetila braku i studiju engleskog jezika. 

S Ivičinom sestrom Janicom i roditeljima bodrila je supruga na gotovo svim natjecanjima. Ivicu su pitali što ako mu sin odluči biti skijaš na tatu.

- Ako će to jako željeti, naravno da ću ga poduprijeti. Ja ga sam sigurno neću u to gurati. Skijanje je brutalan sport, a ozljede su teške - rekao je Ivica.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Ništanovo 30.11.2016.

    Kakvih maloumnih komentara. Mi Hrvati smo sami sebi najveći neprijatelji. Zanima me što su tim frustriranim spodobama krivi Kostelići I njihovi uspjesi.

  • nijetebriga 30.11.2016.

    Mali slatkic, ojjojoj... Ako bude zelio poci stopama tate, zasto ne...Ostavite se zlobnih komentara, Hrvatska je najmanje Kostelicima dala i pomogla u karijeri...

  • miris kusa 30.11.2016.

    Neki ljudi stvarno neznaju sto bi sa sobom.............a popili svu pamet svijeta........samo ju neznaju koristiti........

Komentiraj...
Vidi sve komentare