To je to što me zanima!

Hrvatska izgubila od Norveške i ne ide na Europsko prvenstvo

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina izgubila je od Norveške u Sinju 3-2 i neće ići na Europsko prvenstvo u Armeniji. Hrvatska je gubila 3-0 pa ublažila poraz golovima Šutala i Palaverse
Vidi originalni članak

Težak poraz!

Hrvatska reprezentacija do 19 godina izgubila je od vršnjaka iz Norveške 3-2 u Sinju na elitnom turniru kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Armeniji i neće ići na to natjecanje. Hrvatska je u skupini s Norveškom, Njemačkom i Mađarskom završila na trećem mjestu, a prolazak dalje osigurala je Norveška sa sedam bodova. 

Izabranici Ivana Gudelja dominirali su u prvom poluvremenu, ali posjed i prilike nisu kapitalizirali nekim golom, a potpuno ih je presjekao gol Jorgena Larsena u 42. minuti. Izigrali su Norvežani u tri poteza hrvatske igrače i došli u vodstvo.

Norveška diže prednost u 50. autogolom Marija Vuškovića. Nespretno je igrač Hajduka u vlastitu mrežu pospremio ubačaj s lijeve strane. U 61. minuti na semaforu je već bilo 3-0. Opet je zabio Larsen na asistenciju Christensena.

Hrvatskoj je tračak nade golom dao branič Osijeka Boško Šutalo koji je s desne strane ušao u šesnaest metara i prizemnim udarcem svladao norveškog golmana. Konačnih 3-2 postavio je veznjak Hajduka Ante Palaversa iz penala u 88. minuti.

U drugoj utakmici Njemačka je je Dugopolju pobijedila Mađare s 2-0 golovima Johna Yeboaha iz Wolfsburga.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kopačka99 27.03.2019.

    Meni je neshvatljivo, kako klinci s 14, 15 godina mogu imati menadžere koji u školama nogometa uvjetuju i ugovaraju pozicije na terenu, minutažu i sl. U isto vrijeme nemali broj talentiranih dječaka odustaje, jer počinju shvaćati da šansu dobivaju neki drugi klinci. Rezultat? 0:3 protiv Norveške!

  • papilon100 26.03.2019.

    Gudelj nije trener ili igraci nisu takvi talenti

  • 26.03.2019.

    I što je tu čudno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare