To je to što me zanima!

Hrvatska je ispala! A imali smo 6-5 u zadnjoj minuti i napad...

Hrvatska je izgubila od Italije na peterce, a Srbija je u drugom polufinalu, također na peterce, izbacila Amerikance. U nedjelju Srbi i Talijani igraju finale, a Hrvatska se protiv SAD-a bori za broncu
Vidi originalni članak

Hrvatska nije uspjela ući u finale završnog turnira Svjetske lige u ruskoj Ruzi nakon što je u polufinalu nakon peteraca izgubila od Italije. Utakmica je u regularnom dijelu završila  6-6 (1-1, 2-3, 2-1, 1-1), a Talijani su bili uspješniji na peterce 3-1. U nedjelju nas čekaju Amerikanci, koji su izgubili od Srbije, također na peterce, nakon što je regularni dio završio 8-0.

Hrvatska je bila bliže finalu. U posljednjoj minuti vodili smo 6-5 i imalo smo loptu, no Talijani su u kontri izborili petarac kojeg je realizirao Pietro Figlioli za 6-6. Ostalo je 20 sekundi za zadnji napad, ali naši nisu uspjeli zabiti za pobjedu.

Kod peteraca talijanski golman Marco del Lungo obranio je Jokoviću, Vukičeviću, te Javieru Garciji. Uspješan je bio jedino Šetka, dok su kod Talijana peterce realizirali Francesco di Fulvio, Valentino Gallo i Pietro Figlioli.

U regularnom dijelu utakmice u našim redovima najefikasniji je bio Šetka s dva gola, dok su po jedan pogodak postigli Luka Lončar, Ivan Buljubašić, Loren Fatović i Ante Vukičević. U suparničkim redovima najefikasniji su bili Figlioli i Gallo s po dva pogotka.

Italija se po treći put plasirala u finale, a još nije slavila u ovom natjecanju, dok će Hrvatska peti put igrati za broncu, a do sada je dva puta bila treća. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • SrpskiOrao91 26.06.2017.

    Admine vidim da mi obrisa komentar a ja zalio sta ste ispali pre finala...

  • normalan_lik 25.06.2017.

    Zasto ovaj sport ljudi komentiraju samo kad se dogodi poraz (a to je vrlo rijetko). Kad se napravi veliki uspjeh, niti jedan komentar. Jadni i bijedni ljudi! Sramite se!!!!

  • hrvatska u srcu 25.06.2017.

    to je samo dokaz koliko je u kolektivnim sportovima važan trener. dok je rudić bio trener gazili smo sve a sada kako je otišao gubimo od prosječnih ekipa a srbi nas guze do te mjere da me je sramota i gledatikad igraju , ali eto takva smo nacija da za trenere stavljamo podobne a ne sposobne i onda se čudimo gdje nam to ide košarka rukomet nogomet vaterpolo kad treneri ili se uče na mjestu izbornika poslu ili su cirkusanti i prevaranti od trenera

Komentiraj...
Vidi sve komentare