To je to što me zanima!

'Hrvatska je istoj situaciji kao i mi, učinit će sve da nas svlada'

Protiv Hrvatske ćemo morati dati sve od sebe. Ta će utakmica odrediti našu budućnost. Neće biti lako jer su oni u istoj situaciji kao mi, rekao je Samuel Eto'o
Vidi originalni članak

Kamerun je, poput Hrvatske, Svjetsko prvenstvo otvorio porazom. Afrička je reprezentacija poražena od Meksika s 1:0 što znači da u srijedu mora svladati vatrene želi li ostati u igri za prolazak skupine. Kapetan i najbolji igrač Samuel Eto'o je optimist.

- Važno je da ostanemo pozitivni. Željeli smo Svjetsko prvenstvo otvoriti pozitivnim rezultatom, no Bog je htio drugačije. Kada imamo svoj dan, možemo svladati bilo koju momčad svijeta - rekao je Eto'o i dodao:

- Protiv Hrvatske ćemo morati dati sve od sebe. Ta će utakmica odrediti našu budućnost. Neće biti lako jer su oni u istoj situaciji kao mi. Učinit će sve da nas pobijede i vrate se u utrku za prolazak skupine. Za tu se utakmicu moramo spremiti najbolje što možemo.

Izgubi li Kamerun od Hrvatske, utakmicu s Brazilom u trećem kolu će igrati samo za prestiž.

- Ne trebate me podsjećati na to! Apsolutno da moramo svladati Hrvatsku. Izgubili smo od Meksika, ali to ne znači da je sve gotovo - rekao je Benjamin Moukandjo.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 14.06.2014.

    Ajmo pokazat tim Kameruncima ko je kralj prašume ! Naši se nesmiju vadit sad na visoku vručinu i vlagu u Amazoniji.

  • Damba01 14.06.2014.

    Kiks protiv Brazila se moze zbog katastrofalnog sudenja oprostiti . Nadam se da ce nam bas to sudenje biti mali kredit ako je FIFA i malo prevedna. Ako to budemo znali iskoristiti & Kovac odigra dobrog psihologa da decke maximalno nabrusi ce se plesati samba na "Hrvatski" u Manausu.

  • misko243 14.06.2014.

    Kamerun popusi od nas... mi popusimo od meksika... i kamerun tuce brazil 3 razlike... koja bi to komedija bila...uz ovakove suce nista me ne bi iznenadilo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare