To je to što me zanima!

Hrvatska je uzvratila Češkoj: Pobjedom zaključila pripreme

PLUS 21 Hrvatska je uzvratila Češkoj za poraz na EuroBasketu uvjerljivom pobjedom u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči kvalifikacija za Olimpijske igre u Riju
Vidi originalni članak

Češka je nanijela poraz Hrvatskoj u osmini finala prošlogodišnjeg EuroBasketa u Lilleu, a kakvu-takvu zadovoljštinu naši su dobili nakon pripremnog ogleda u Pazinu, posljednjeg uoči kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre koji se održava u Torinu.

Hrvatska je pobijedila Češku s uvjerljivih 90-69 uz 15 poena i četiri skoka Darka Planinića, 13 koševa i pet skokova Krune Simona, 12 poena i šest skokova Darija Šarića te 13 koševa i četiri skoka Mire Bilana.

Nakon poraza i pobjede protiv Kanade te pobjede nad Češkom, izbornik Aco Petrović igračima je dao dva dana odmora nakon kojih slijedi završni dio priprema u Svetom Martinu na Muri.

Popularni "otpisani" prvu utakmicu igraju 5. srpnja protiv domaćina Italije, a dan poslije slijedi im okršaj protiv Tunisa. Prve dvije selekcije iz skupine prolaze u polufinale. U drugoj skupini nalaze se Grčka, Meksiko i Iran. Samo će osvajač turnira ići u Rio.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zeljkog 27.06.2016.

    Otpisani ostaju otpisani.Dosta vise Ace Petrovica.Dosta sranja.Ucinite nesto ili odhebite!

  • nokia010 27.06.2016.

    Realno, Grcka i Italija su veliki favoriti.

  • LovroZG 26.06.2016.

    jesmo im uzvratili u pm

Komentiraj...
Vidi sve komentare