To je to što me zanima!

Hrvatska kolonija u Interu: Na Meazzu stiže i Šime Vrsaljko?!

Šimu Vrsaljka već dugo žele dovesti Juventus i Napoli. Talijanski portali tvrde kako našeg sjajnog desnog bočnog sad želi još jedan velikan. Inter se uključio u utrku za Vrsaljka
Vidi originalni članak

Šime Vrsaljko je 2016. godine napustio Apenine i otišao je na Pirineje. Iz Sassuola je preselio u Atletico. Otkako je u Madridu, stalno se priča i piše o njegovom povratku i Serie A.

Juventus i Napoli su dvije momčadi koje već duže vrijeme "love" našeg sjajnog desnog bočnog, a u utrku se sad uključio još jedan velikan. Talijanski portali pišu kako je za Šimu Vrsaljka zainteresiran Inter. Vrsaljko je u Italiji igrao za dva kluba, uz Sassuolo je nosio i dres Genoe. No to ni izbliza nisu veliki klubovi kao Juventus i Inter koji ga sad žele dovesti.

Luciano Spalletti jako cijeni našeg beka. Smatra kako bi on bio veliko pojačanje za Inter u napadu na naslov prvaka. No, pitanje je što će na sve reći Diego Simeone. Argentinac se sigurno neće lako odreći Vrsaljka. Ako na kraju Atletico ipak ovog ljeta popusti, u Interu bismo mogli imati hrvatsku koloniju.

Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću mogao bi se pridružiti Šime Vrsaljko. Podsjetimo, prije nekoliko je godina Vrsaljko bio jako blizu potpisa za Milan. Nije tada završio na Giuseppe Meazzi, ali bi zato mogao sad. Samo bi mogao nositi "crno-plavo".

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Firefox_1 03.04.2018.

    Teško da Vrsaljko ide iz močnog i stabilnog Atletica u Inter.

  • Hawke 02.04.2018.

    Realno, Cancelo je bolji.

  • dex29 02.04.2018.

    kad nema boljeg dobar je kao i pivaric na ljevom beku

Komentiraj...
Vidi sve komentare