To je to što me zanima!

Hrvatska nakon četiri godine u Dalmaciji! Dečke dovodi Perišić

Prvi put nakon 2015. godine hrvatska nogometna reprezentacija će igrati u Dalmaciji, a gostovat će u Omišu na proslavi 100. rođendana kluba iz kojeg je potekao Ivan Perišić. Utakmica se igra 31. svibnja
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija vraća se u Dalmaciju, 31. svibnja naša će izabrana vrsta gostovati kod NK Omiš koji slavi 100. obljetnicu. 

- Radujemo se susretu u Omišu i drago nam je što možemo uveličati obilježavanje 100 godina kluba koji je dao Hrvatskoj nekoliko reprezentativaca, uključujući srebrnog Ivana Perišića. Utakmica će nam se dobro uklopiti u pripreme za Wales jer se želimo okupiti malo ranije kako igrači ne bi imali preveliku pauzu od završnice prvenstava - kaže Dalić. 

Hrvatski reprezentativci okupit će se 29. svibnja u Splitu gdje će boraviti do utakmice s Omišem, dok će se za kvalifikacijski ogled s Walesom (u Osijeku, 7. lipnja) pripremati u Opatiji. Naši će nogometaši u lipnju imati još "radnih obveza", Vatreni će 11. lipnja u prijateljskoj utakmici u Varaždinu ugostiti Tunis. 

Reprezentacija nije igrala u Dalmaciji od 2015. godine

Hrvatska je posljednji put u Splitu boravila još 2015. godine kada su Vatreni na Poljudu remizirali (1-1) s Italijom. Na toj utakmici na poljudskom travnjaku je osvanula svastika, a Hrvatska je tada kažnjena oduzimanjem bodova u kvalifikacijama za Euro, s dvije domaće utakmice bez navijača, a HNS sa 100.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Santana8 26.04.2019.

    Volim te Hrvatskaaaa !!! Dalmacija obozava reprezentaciju samo postoji mafija koja da bi sisala Hajduka trazi krivce a među ostalog krivi su i Kalinic i Rakitic i Modric i Srna i Manđo i Štimac i Boban za nered u Hajduku !!! Samo HRVATSKA !!!

  • babovac 25.04.2019.

    Svastiku su pisali ercegovci iz Zagreba.

  • sosounapadu 25.04.2019.

    A govore da se u Srbiji osječaju loše!

Komentiraj...
Vidi sve komentare