To je to što me zanima!

Hrvatska ne želi stati u finalu: Bez zlata se ne vraćamo kući

Mi smo pokazali da smo dobra momčad i da imamo srce koje ostavimo na parketu. Mislim da smo mentalno sad najjači i naravno da idemo po zlato, rekao je Grbavac
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija do 19 godina na putu do finala Svjetskog prvenstva u Mađarskoj srušili su europskog doprvaka (Švedska u četvrtfinalu) i prvaka (Njemačka u polufinalu). Za zlato moraju pobijediti momčad koja je na Europskom prvenstvu osvojila broncu, Dance. Nakon dvije izuzetno teške utakmice, ostala je samo još jedna prepreka za zlato, ali naši dečki vjeruju kako mogu do kraja.

- Samim tim što smo došli u finale sve je rečeno, mislim da su nas mnogi podcijenili, ali mi smo pokazali da smo dobra momčad i da imamo srce koje ostavimo na parketu. Mislim da smo mentalno sad najjači i naravno da idemo po zlato - bez njega se ne vraćamo kući - kaže Ante Grbavac, lijevi vanjski  naše reprezentacije.

Golman Domagoj Grahovac bio je fantastičan u završnici utakmice protiv Njemačke. Skinuo je dva velika zicera i tako stavio 'točku na i' pobjede 29-26.

- Finale je finale i po mom mišljenju tu favorita nema, sve je otvoreno. Moramo nastaviti samo hrabro i to je to - rekao je Grahovac.

I izbornik Vedran Ćurak uvjeren je da dečki mogu uzeti zlato.

- Vjerujem u svoje dečke, igramo dobro a svoju smo kvalitetu pokazali i na terenu. Šveđani su bili prvi favoriti na ovom prvenstvu, njih smo riješili, drugi favorit su bili Nijemci, i njih smo riješili, sada idemo riješiti i Dance - rekao je Ćurak.

Finale se igra u 17 sati u mađarskom Erdu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • partner 37 23.08.2013.

    Sretno decki,ma kako god bilo vec ste napravili pravi rezultat.

  • Hrvatica<3 23.08.2013.

    sretno hrvatska (; <33333333

  • Landin 23.08.2013.

    ajmo Danska po zlato !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare