To je to što me zanima!

Hrvatska neće braniti naslov u Svjetskoj ligi: Izgubili u Kotoru

Hrvatski vaterpolisti ostali su bez šanse za plasman na završni turnir Svjetske lige i bez obrane naslova. U 4. kolu skupine A u Kotoru su izgubili od Crne Gore sa 6-5...
Vidi originalni članak

Budući da samo prvo mjesto iz svake skupine vodi na završni turnir, Hrvatskoj je u subotu trebala pobjeda i to ne bilo kakva, nego s četiri gola razlike s obzirom da su Crnogorci slavili u Zagrebu s 13-10. Na koncu olimpijski pobjednici uopće nisu uspjeli doći do pobjede, a kamoli sa željenom razlikom.

Nakon dviju izjednačenih četvrtina, domaći su vaterpolisti u trećoj napravili ključnu prednost (3-0) i priči je bio kraj. Izabranici Ivice Tucka su do kraja uspjeli samo ublažiti poraz, a Crna Gora je osigurala prvo mjesto u skupini.

Za domaću je reprezentaciju dvostruki strijelac bio Aleksandar Ivović, dok je za Hrvatsku dvaput pogađao Paulo Obradović, dok su po jedan pogodak dodali Maro Joković, Sandro Sukno i Anđelo Šetka.

Svjetska liga, 4. kolo, skupina Europa A:

Crna Gora - Hrvatska 6-5 (1-1, 1-1, 3-0, 1-3)

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Švejk 09.02.2013.

    E moj Dado.

  • Dado SnežaRadusinović 04.02.2013.

    pa zna se ko su non stop u vrhu vaterpola to su dve repke srbija i madjarska....cg,hr i ostali na trenutke se pripližei opet nestanu pa pogledajte zadnje 10 godine ko je non stop u vrhu i uverit še te se da su SRBI I MADJARI DALEKO ISPRED SVIH...DOVIDJENJA NEZABORAVITE 15-12 EVRO AJDHOVEN FILIP FILIOVIČ TRICA....

  • KingMessi10 03.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare