To je to što me zanima!

Hrvatska ostala u Svjetskoj skupini: Čilić donio treći bod

Hrvatska će igrati i sljedeće sezone među 16 najboljih reprezentacija svijeta. Čilić je dobio De Voesta s 6-4, 6-2, 6-4 i donio pobjednički bod za 3-1 protiv Južne Afrike
Vidi originalni članak

Malo smo iznenađeni podrškom Hrvata ovdje, ali smo polaskani time. Bio nam je pravi užitak igrati pred ovakvom publikom, rekao je Marin Čilić nakon pobjede u subotnjim parovima.

Uživao je i u nedjelju. I to iznenađujuće - protiv Rika de Voesta.

- Anderson se nakon meča u petak žalio na ozljedu koljena, a u subotu nije bilo ništa bolje. Jednostavno nije bio u stanju igrati, a još uvijek ne znamo hoće li moći nastupiti u nedjelju - rekao je De Jager, izbornik Južnoafričke republike.

Najbolji južnoafrički tenisač, koji je nedavno pobijedio i Andyja Murraya, tako je odustao zbog povrede koljena što je olakšalo posao našim tenisačima. Marin je lako pobijedio De Voesta, slavio je 6-4, 6-2, 6-4 i tako osigurao ostanak Hrvatske u Svjetskoj skupini Davis Cupa. Dva sata i tri minute trajao je meč koji je od starta bio jednomjeran, najbolji Hrvat na Touru dominirao je winnerima s osnovne linije. Imao je nešto slabiji postotak prvog servisa (48%-59%), ali je daleko bolje reternirao od protivnika (45%-34%).

Davis Cup, opstanak u Svjetskoj skupini:

Južnoafrička Republika - Hrvatska 1-3

De Voest - Čilić 4-6, 2-6, 4-6


Idi na 24sata

Komentari 14

  • mali od skandala 18.09.2011.

    Ma ko to jos gleda tenis??...pogotovo sto dva stranca nastupaju za hrv!!!!!.......

  • CMELJO_1 18.09.2011.

    MONIKA SELEZ JE BILA I OSTALA NAJJACA TENISACICA U HRVATSKOJ

  • Zeko, hop! 18.09.2011.

    Dva Međugorca drže hrvatski tenis na pristojnoj svjetskoj razini. Drago mi je zbog toga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare