To je to što me zanima!

Hrvatska pobijedila Španjolsku i prvi put osvojila Svjetsku ligu

Susret sa Španjolskom je u regularnom dijelu završila 8:8, a Rudić je zbog prigovora je dobio crveni zbog čega vjerojatno neće moći voditi Hrvatsku na 1. utakmici Igara
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojla je Svjetsku ligu i po prvi puta u povijesti osvojila zlatnu medalju na tom natjecanju. U finalu su izabranici Ratka Rudića pobijedili Španjolsku 18:17, nakon izvođenja peteraca.

Utakmica je u regularnom dijelu završila 8:8, a izbornik Ratko Rudić zbog prigovora je dobio crveni karton zbog čega najvjerojatnije neće moći voditi Hrvatsku na prvoj utakmici Olimpijskog turnira protiv Grčke. Najbolji u sastavu Hrvatske bio je Sukno s tri pogotka, Bošković je zabio dva, a Pavić je skupio osam obrana.

Hrvatskoj je osim pokala i zlatnih medalja pripala i nagrada od 100.000 USD koje FINA dodjeljuje pobjedniku lige.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • goran_zvezdara BEOGRAD 18.06.2012.

    uuuu mnogo ste jakii hahahaahhaha!pobedili madjare,italiju srbiju i osvojili svestsku ligu ;)..najjaci ste :D

  • acmilan 17.06.2012.

    Bravo za njih,ali pitam se kako bi izgledala ta Svetska liga da su učestvovale dve najbolje reprezentacije sveta Srbija i Crna Gora. Ipak zadnjih 15 godina Srbija sa svih velikih takmičenja uzima medalju i dominira ovim sportom. OI igre su im prioritet!

  • DadoTrip 17.06.2012.

    .,,uuuu,.,al su dobili puno novinarskog prostora nasi vaterpoliti,.,jbt.,svi samo o euru pricaju,.,do danas nisam ni znao da se igra Liga,.,dobro da su nasi pobjedili,.,jer vjerojatno da nisu,.,nebi dobili ni ovakav clanak,.,i veliko hvala nacionalnoj televiziji sto nam je omogucila izravan prijenos,.,bas smo svi mogli uzivat i slavit sa nasim deckima.,,,velike cestitke nasim vaterpolistima,.i cudotvorcu rudicu.,:)),.,

Komentiraj...
Vidi sve komentare