To je to što me zanima!

Hrvatska primila pet sekundi prije kraja, Britanci su slavili...

Hrvatska je izgubila 3-2 od Velike Britanije nakon produžetaka na otvaranju SP-a u Eindhovenu. Vodili smo 2-0, primili gol za 2-2 pet sekundi prije kraja i onda pali...
Vidi originalni članak

Hrvatska hokejaška reprezentacija izgubila je 3-2 protiv Velike Britanije u prvom kolu Svjetskog prvenstva Divizije I. Glumac i Murray zabili su za Hrvatsku, koja je imala 2-0 i gol je primila pet sekundi prije kraja susreta. Britanci su zabili nakon samo devet sekundi igre u prvom produžetku. Hrvatska je tako na startu osvojila bod.

Hrvatska je povela u prvoj trećini golom Glumca. Nedugo prije toga imali smo dva igrača manje i zicer za vodstvo. Promašili smo, a poveli smo u trenucima dok nam se vratio jedan od ta dva isključena igrača. Sjajno je branio Mark Dekanich. Velika Britanija pucala je iz svih situacija, ali Dekanich je držao naše vodstvo. Hrvatskoj je u drugoj trećini poništen gol za 2-0 jer je britanski golman pomaknuo gol. 

U posljednjoj dionici igre Perkovich je prvo napravio glupost za isključenje, ali se sjajno iskupio golom na asistenciju Serticha. Velika Britanija smanjila je vodstvo sedam minuta prije kraja utakmice. Velika Britanija u posljednjim trenucima vadi golmana i pet sekundi prije kraja probija Dekanicha za 2-2 i produžetke.

Šokirao je taj gol Hrvatsku pa smo primili treći nakon samo devet sekundi. Sljedeću utakmicu igramo 14. travnja u 17 sati protiv Litve. 

SP Divizije I, skupina B:

  • Hrvatska - Velika Britanija 2-3 (nakon produžetaka)

Raspored utakmica:

  • 14. travnja, 17:00: Hrvatska – Litva
  • 16. travnja, 20:30: Hrvatska – Nizozemska
  • 18. travnja, 17:00: Hrvatska – Estonija
  • 19. travnja, 13:30: Hrvatska - Južna Koreja 
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Lojqa 15.04.2015.

    Kad dobijemo tamburu to je na 24sata objavljeno u roku odmah. Kad pobjedimo onda vijesti nema ni dan nakon utakmice. Sramite se. Jucer smo dobili Litvu 4-1.

  • klošar1990 13.04.2015.

    Samo da mi je znati koliko igrača govori Hrvatski jezik u ovoj repki!!

  • strmi007 13.04.2015.

    bitno je sudjelovati

Komentiraj...
Vidi sve komentare