To je to što me zanima!

Hrvatska protiv Danske pred rasprodanim Maksimirom, a evo kako do Modrićevog dresa

Hrvatska će protiv Danske premijerno zaigrati u novim dresovima u kojima će igrati na Svjetskom prvenstvu. I ne samo to, dres svakog igrača će završiti na humanitarnoj aukciji pa tako oni najstrastveniji kolekcionari imaju priliku ugrabiti dres kapetana Luke Modrića i ostalih naših zvijezda
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativci su posljednji put na Maksimiru igrali prije dvije godine protiv Francuske, ali tada ih je zbog epidemioloških mjera bodrilo tek 6700 navijača. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zaželjeli su se reprezentativci zagrebačkog stadiona, čak i ovako oronulog, a protiv Danske (peto kolo Lige nacija) u četvrtak dočekat će ih paklena atmosfera jer sve ulaznice su razgrabljene! Kako je istočna tribina zatvorena, u prodaji je bilo 24.593, a posljednje karte planule su danas. Liga nacija nikada nije bilo omiljeno natjecanje našim reprezentativcima, no sada imaju veliku priliku plasirati se u završnicu. To bi nam donijela pobjeda protiv Danske, ali i trijumf protiv Austrije u Beču u posljednjem kolu.

Luka Modrić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić i ostali naši reprezentativci tako će sutra od 20.45 istrčati praćeni gromoglasnim hukom s tribina, a uz to će i premijerno zaigrati u novim dresovima u kojima će igrati na Svjetskom prvenstvu! 

I ne samo to, dres svakog igrača će završiti na humanitarnoj aukciji pa tako oni najstrastveniji kolekcionari imaju priliku ugrabiti dres kapetana Luke Modrića i ostalih naših zvijezda. Prvi i premijerni, onaj s kojim imamo priliku ispisati novu povijest u Kataru. Tko ga ne bio želio imati... 

Sredstva od svakog dresa namijenjena su Vatrenom srcu, humanitarnoj zakladi koju su osnovali hrvatski reprezentativci. Zaklada Vatreno srce radi sjajan posao: podržava rad dječjih bolnica te osigurava životno važne stipendije za mlade ljude na početku svojih karijera i njihove šanse za svijetlu budućnost, kroz program pod nazivom Korak u život.

Kako do dresa?

Aukcija započinje u trenutku prvog sučevog zvižduka na utakmici, u 20:45 sati, i traje do 2. listopada. Navijači će imati priliku dati svoju ponudu za dres dok njihovi junaci još uvijek nose taj dres na terenu!

Kako biste se uključili, posjetite www.matchwornshirt.com/event/2022-22-09-croatia-denmark i osigurajte svoj jedinstveni dio povijesti Vatrenih!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • blackeder2022 21.09.2022.

    Ivušić(Livaković),Juranović,Šutalo,Erlić(Gvardiol),Sosa,Brozović,Kovačić,Modrić,Perišić(Orešić),Budimir(Livaja),Kramarić(Čolak),Majer.Suvišni (nepotrebni) :Vida;Lovren,Petković.

  • Škrpun 21.09.2022.

    Kakva država takav i stadion

  • LUKAM10 LEGENDA 21.09.2022.

    Još sebi niste došli,a šta vas tek čeka u kataru

Komentiraj...
Vidi sve komentare