To je to što me zanima!

Samo lakši trening za Hrvate: 'Barakude' potopile Kinu 17-1

Hrvatska vaterpolska reprezentacija bila je uvjerljiva u posljednjoj utakmici skupine na SP-u u Kazanju. Razbili smo Kinu 17-1 i sad čekamo protivnika u četvrtfinalu...
Vidi originalni članak

Hrvatska je u posljednjoj utakmici u skupini na SP-u u Kazanju razbila Kinu 17-1. Bio je to samo lakši trening za hrvatske vaterpoliste koji su ozbiljno krenuli u utakmicu, primili gol u prvoj četvrtini, ali potom ubacili u višu brzinu i Kina je ostala daleko iza.

Prvi je cilj već ostvaren pobjedom protiv Brazila. Osigurano je prvo mjesto u skupini, a to “barakudama” donosi izravan prolazak u četvrtfinale i čak četiri dana odmora nakon današnje utakmice. 

Hrvatska će za polufinale igrati protiv boljeg iz utakmice Kazahstana i Crne Gore. Oni svoju utakmicu igraju u nedjelju, a Hrvatska igra u utorak s boljim iz tog susreta. 

Srbi su pobijedili Australce i potvrdili osvajanje prvoga mjesta u skupini D. Hrvatska je u jednom dijelu ždrijeba, a Srbija i Mađarska u drugom. Sa Srbima i Mađarima ne možemo igrati do finala.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Hrvat_DU 31.07.2015.

    Crna Gora protivnik u četvrtzavršnici (4. kolovoza), Grčka ili Australija u poluzavršnici (6. kolovoza). Veoma povoljan ždrijeb, izbjegnuti Mađarska i Srbija (do završnice 8. kolovoza). Bilo bi divno oko jubilarnog 20. Dana pobjede ubilježiti tri pobjede i uresiti se naslovom svjetskog prvaka.

  • JokoOno 31.07.2015.

    bravo decki ! samo tak do finala :)

  • Ronaldo9 31.07.2015.

    sad ce nas crna gora izbacit pa cemo opet plakat

Komentiraj...
Vidi sve komentare